Hoe moet ik overstappen?

Overstappen naar een andere energieleverancier neemt maximaal 5 minuten van uw tijd. Via onze website vult u de gevraagde gegevens in en berekend u eenvoudig de energieprijzen van alle energieleveranciers. Vervolgens kiest u het energiepakket dat het beste past bij uw energieverbruik. Daarna vult u het aanvraag formulier is en klikt u op verzenden.

Wat gebeurt er na de overstap?

U ontvangt direct een email met daarin de bevestiging van uw aanvraag plus de prijsspecificatie van het zojuist door u gekozen product. Energieprijzen-vergelijken.nl stuurt uw gegevens conform afspraak door naar de nieuwe energieleverancier en handelt vervolgens alles af met zowel uw oude als nieuwe energieleverancier.

Online overstappen van energieleverancier

  1. Vul uw postcode en uw persoonlijk jaarverbruik in en klik op ‘Bereken nu’.
  2. Kies nu het energiecontract dat het beste bij u past. Gebruik ook de filter-opties om te vergelijken.
  3. Vul aanvullende informatie in om het door u gekozen nieuwe energie contract direct aan te vragen.
  4. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en u bent klaar!
  5. Energieprijzen-vergelijken.nl handelt vervolgens alles af met uw oude en nieuwe leverancier.

Hoe moet ik overstappen?
Beoordeel deze pagina

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.