Verhuizen energie – Inhuizing en Uithuizing

Gaat u zelf verhuizen? Of moet de woning van een familielid worden opgeleverd na overlijden of door andere omstandigheden? Dan zijn er allerlei zaken die uw aandacht vragen. Wat de situatie ook is, bij Energieprijzen-vergelijken.nl begrijpen we dat u uw energie liever gebruikt voor andere zaken dan de oplevering van de oude woning.

Met het verhuizen van de energieleverancier krijgt u te maken met termen als inhuizing, uithuizing en natuurlijk verhuizing van uw energie leverancier. Wanneer u gaat verhuizen dan dient u uw energieleverancier tijdig te informeren.

Energieleverancier verhuizen

Energieleverancier verhuizen? U kunt telefonisch contact opnemen met uw energieleverancier om te melden dat u gaat verhuizen. Echter, wanneer u dat doet, dan krijgt u waarschijnlijk te horen dat u een verhuisbrief (inhuizing / uithuizing) moet sturen omdat een inhuizing, danwel een uithuizing voor energie telefonisch niet behandeld kan worden.

Regel uw uithuizing, inhuizing en verhuizing hier

Met Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u eenvoudig uw verhuizing energie regelen. U kunt hier bovendien direct honderden euros besparen op uw energiekosten. Vermeld eerst uw gegevens en vergelijk de energieleveranciers.

Vervolgens kiest u de goedkoopste energie leverancier. In het daarop volgende formulier kunt u aangeven dat u gaat verhuizen. Uw inhuizing en uithuizing wordt dan online voor u geregeld.

Wat gebeurt er naar mijn verhuis bericht

Direct nadat u het formulier hebt verzonden ontvangt u van ons een email. Dit is de bevestiging van uw nieuwe overeenkomst met daarbij de algemene voorwaarden en extra informatie over uw nieuwe energierekening en de energieleverancier zelf.

Bepaal zelf uw verhuis / overstap-datum en uw postadres

U kunt zelf bepalen wanneer uw overstap in werking wordt gezet en u kunt aangeven waar u uw post wilt ontvangen. Binnen 3 dagen ontvangt u de welkomstbrief van de nieuwe energieleverancier op het nieuwe adres of uw oude adres. U hoeft na uw aanvraag via Energieprijzen-vergelijken.nl niets meer te doen. Uw oude energieleverancier wordt kosteloos voor uw opgezegd.