Variabele energieprijzen Eon Flexibel tarief onbepaalde tijd

Bent u op zoek naar het Flexibel Tarief onbepaalde tijd / variabele energietarieven van Eon? Bij Energieprijzen-vergelijken.nl bent u op het juiste adres. Naast de eon energietarieven vindt u hier ook de tarieven van alle andere energieleveranciers. Deze kunt u vervolgens onafhankelijk met elkaar vergelijken en indien gewenst kunt u direct overstappen.

Waarom kiest u voor het Eon Flexibel tarief?

Als u kiest voor een flexibel of variabel tarief, dan verwacht u dat de prijzen op de energiemarkt de komende jaren zullen dalen en wilt u graag profiteren van die prijsdaling(en). Maar de energiemarkt is altijd in beweging. Het kan dus ook zijn dat de prijzen gaan stijgen. Met een flexibel tarief gaat u zowel mee in de prijsdalingen als in de prijsstijgingen. Ieder half jaar worden de prijzen op nieuw vastgesteld.

Looptijd en kenmerken

Met het Flexibel tarief kiest u voor een contract voor onbepaalde tijd. U zit hiermee niet vast aan een looptijd. U heeft de vrijheid om altijd en gratis binnen 30 dagen op te zeggen.

Switchen

Besluit u toch voor meer zekerheid te kiezen dan kunt u altijd gratis overstappen van het Flexibel tarief naar één van onze vaste tarieven.

Eenvoudig en gratis overstappen

  • – U zit tijdens uw overstap naar E.ON nooit zonder energie.
  • – Wij zeggen het energiecontract bij uw huidige energieleverancier voor u op.
  • – U heeft 7 werkdagen bedenktijd.