Steun ons en maak kans op een ipad!

Heeft u het facebookknopje op onze website al gezien? Het knopje staat er niet voor niets. Door ons aan te bevelen via facebook zorgt u ervoor (samen met anderen) dat wij beter kunnen onderhandelen met energieleveranciers en daardoor nog goedkopere aanbiedingen kunnen krijgen waardoor u meer geld kunt besparen.

Het doel is om het grootste energiecollectief van Nederland te worden. Daar zijn we nog lang niet, maar met uw hulp zal dat wel een stuk sneller gaan. Als u via deze website honderden euro’s hebt kunnen besparen, deel ons dan ook op facebook. Als u dan volgend jaar weer terug komt om opnieuw te besparen, dan hebben wij óók volgend jaar gegarandeerd de beste aanbiedingen voor u in petto.

Voor niets gaat de zon op!

Voor niets gaat de zon op, dat begrijpen wij ook. Daarom maakt u kans op een ipad als u ons deelt op facebook. De kans is klein, maar het enige wat u hoeft te doen is onze facebookpagina te bezoeken en te klikken op het “Vind ik leuk knopje” (1 seconde werk). Wanneer we 10.000 leden hebben verzameld zullen we de ipad verloten op facebook. Behalve dat u geld bespaart op uw energierekening, maakt u dus ook nog eens kans op een ipad. Wie weet, misschien bent u wel de winnaar!