NUON PowerDeal: Korting op stroom

powerdealNuon heeft de Powerdeal weer online staan. Met deze aanbieding profiteer je van maar liefst 6 maanden korting op stroom met een 1-jarig contract voor stroom en gas. Het energiecontract dat u krijgt is de Nuon Energie Actieprijs met variabele prijzen.

Aanbod: Nuon PowerDeal

U krijgt 6 maanden lang 50% korting op het kWh leveringstarief (exclusief vastrecht, netbeheer en belastingen) voor stroom van Nuon Energie Actieprijs. Wij verrekenen de korting bij uw jaarafrekening. Bij het bepalen van uw nieuwe termijnbedrag houden wij rekening met deze korting. Na het eerste jaar kunt u het contract kosteloos opzeggen.

Nuon Mini Ipad Actie

Door mee te doen met de NUON PowerDeal aanbieding maakt u kans op een mini iPad. De iPad (als u wint) krijgt u bovenop het voordeel van de PowerDeal met 6 maanden korting op stroom. Toelichting: De NUON PowerDeal is tijdelijk geldig.

Nuon Powerdeal tarieven vergelijken

Hieronder kunt u direct de powerdeal actie van Nuon vergelijken met andere aanbieders. De vergelijking is 100% onafhankelijk en de tarieven worden dagelijks bijgehouden.