Nuon

Nuon is een energiemaatschappij met meer dan 5.800 FTE’s die ongeveer 2,6 miljoen consumenten, bedrijven en (publieke) organisaties energie levert en bediend in Nederland. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, warmte en water en biedt haar klanten via de Nuon energiewinkels een breed scala van energiebesparende producten en diensten aan.

Nuon Tarieven vergelijken met andere energieaanbieders

Vergelijk de Nuon tarieven met andere energieaanbieders om te weten welke de goedkoopste energieleverancier is. Op dit moment worden er via Energieprijzen-vergelijken.nl hoge kortingen weggegeven waardoor u extra veel geld kunt besparen. Nuon tarieven zijn niet de goedkoopste, maar met onze aanbiedingen kan u wel veel geld besparen. Nuon streeft naar een betrouwbare, betaalbare en schone energievoorziening en wil zich onderscheiden als duurzame onderneming. Een belangrijk uitgangspunt vormt het realiseren van evenwichtige groei voor alle belanghebbenden: klanten, medewerkers, aandeelhouders, het milieu en de maatschappij als geheel.

Energieleverancier Nuon

Nuon is sinds 1 juli 2009 onderdeel van de Vattenfall Groep en vormt de Business Group Benelux van Vattenfall. De activiteiten op het gebied van windenergie en handel zijn echter organisatorisch geïntegreerd in respectievelijk Business Group Pan Europe en business unit Trading, beide onderdeel van de Vattenfall Groep. Deze structuur is per 1 januari 2011 echter gewijzigd als gevolg van de nieuwe strategische koers die Vattenfall heeft aangekondigd.

De moedermaatschappij van Nuon is Vattenfall AB. Vattenfall, dat 100% eigendom van de Zweedse staat is, is een van de grootste elektriciteitsproducenten en de grootste warmteproducent van Europa. In 2010 was de onderneming actief in Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Nederland. In september 2010 bestempelde Vattenfall Zweden, Duitsland en Nederland tot de kernlanden van de nieuwe strategie.

Energieprijzen Nuon 2012

De energieprijzen Nuon 2012 zijn gestegen. Hierdoor is het mogelijk dat u meer gaat betalen voor energie. Vergelijk daarom de energieprijzen van alle energieleveranciers zoals Essent, Eneco en elke andere Nederlandse energiemaatschappij op Energieprijzen-vergelijken.nl. Energieprijzen-vergelijken.nl is 100% onafhankelijk en betrouwbaar. Start nu met energieprijzen vergelijken.