Nuon Countdown

Energieleverancier Nuon heeft weer een nieuwe aanbieding. De naam van de aanbieding is Countdown. Met de countdown energieaanbieding krijgen nieuwe klanten elke week 1 dag gratis energie. De Nuon Countdown aanbieding is een tijdelijke actie die geldig is tot eind december. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft.

In dien u de energieprijzen van Nuon wilt vergelijken klikt u op Energieprijzen vergelijken.

Nuon Countdown: elke week 1 dag gratis stroom

Met de Nuon Countdown aanbieding krijgt u elke week 1 dag gratis stroom met een 1-jarig contract Nuon Energie Actieprijs. Hiermee bent u verzekerd van een scherp tarief. Naast het wekelijkse voordeel krijgt u ook een cadeaubon t.w.v. € 50,- waarmee u één of meerdere energiebesparende cadeaus kunt uitzoeken ter waarde van dit bedrag. Stel uw eigen cadeau samen uit meer dan 400 producten. Kies bijvoorbeeld voor de waterbesparende douchekop Luvia t.w.v € 25,99. Deze vindt u in de NuonEnergiewinkel.nl.

Let op: De Countdown actie loopt tot eind december!

Overstappen naar Nuon is zo geregeld

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zonder stroom of gas komt te zitten of over het papierwerk. Wij regelen alles! Brengt uw huidige leverancier u overstapkosten in rekening? Dan kunt u van Nuon als welkomstcadeau ook een korting krijgen op uw energielevering die gelijk is aan dat bedrag. Lees meer over de voorwaarden.

Kies voor Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs

Dit actieaanbod betreft Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs (Nuon Energie Actieprijs) met variabele tarieven voor bepaalde tijd (1-jarig contract). Met dit tijdelijke aanbod ontvangt u 15% korting op het leveringstarief van stroom. Het voordeel is verder berekend op basis van een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh stroom en 1.650 m3 gas.

Wat houdt de actie ‘Elke week 1 dag gratis stroom’ in?

Elke week 1 dag gratis stroom houdt in dat u 15% korting op uw stroomverbruik krijgt. Met deze 15% korting op stroom kiest u voor Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs. Bij het bepalen van uw nieuwe termijnbedrag, houden wij al rekening met de korting. Deze 15% korting op stroom is een tijdelijke actie. Het aanbod is geldig tot en met 31 december 2011. U sluit een contract met ons af voor Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs voor bepaalde tijd. U krijgt korting op de leveringstarieven per kWh en het vastrecht van Nuon Stroom Actieprijs. De tarieven voor Nuon Stroom Actieprijs en Nuon Gas Actieprijs zijn variabel. Dit betekent dat de tarieven kunnen schommelen, maar het kortingspercentage blijft dan gelijk.

Onze variabele tarieven wijzigen per 1 januari 2012. U blijft profiteren van de 15% korting. Doordat de tarieven stijgen, zal het voordeel ook groter zijn.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op deze actie:

• Actievoorwaarden actie ‘elk week 1 dag gratis stroom’ (pdf)

• Productvoorwaarden Stroom (pdf)

• Productvoorwaarden Gas (pdf)

• Algemene voorwaarden (pdf)

• Voorwaarden vergoeding opzegkosten

Kijk voor meer informatie op www.nuon.nl/opzegkosten

Bekijk alle voorwaarden en tarieven en vul het overstapformulier in. Wij zorgen voor de opzegging bij uw huidige leverancier.

De stroomprijzen van Nuon Stroom Actieprijs, 1 jaar

Tariefsoort Leveringstarief
per kWh
Energiebelasting
per kWh
Totaal **
Continutarief € 0,0731 € 0,1334 € 0,2065
Nacht-actieftarief laag € 0,0591 € 0,1334 € 0,1925
Nacht-actieftarief hoog € 0,0821 € 0,1334 € 0,2155
Avond-actieftarief laag € 0,0622 € 0,1334 € 0,1956
Avond-actieftarief hoog € 0,0845 € 0,1334 € 0,2179
Vastrecht per maand € 1,91
Teruggave energiebelasting per maand   € 31,59

De gasprijzen van Nuon Gas Actieprijs, 1 jaar

De leveringsprijs voor gas is afhankelijk van de regio waar het gas wordt geleverd. Per regio wordt een toeslag berekend op de prijs per m3.


Tariefsoort Leveringstarief
per m3 gas
Regiotoeslag
(regio A) *
Energiebelasting
per m3
Totaal **
Gasprofiel 1 € 0,4021 € 0,0021 € 0,195 € 0,5993
Gasprofiel 2 € 0,4003 € 0,0029 € 0,195 € 0,5982
Vastrecht per maand € 2,75

Alle tarieven zijn inclusief btw

* Klik hier voor een overzicht van gasregio’s en bijbehorende tarieven.

** De bedragen onder Totaal kunnen achter de komma iets afwijken van de optelling van de bedragen uit de kolommen ervoor. Dit komt door de afronding bij de btw-berekening.

Klik hier voor het tarievenblad Algemene tarieven in 2011.

Korting vervalt bij opzegging

De korting vervalt wanneer u de overeenkomst voortijdig beëndigt. U betaalt dan het dan geldende Nuon Energie Actieprijs tarief.

Bron: www.nuon.nl