Nuon aanbieding: De EK Coolbag en 50% korting op energie

Binnenkort is het weer feest in Nederland en is iedereen weer helemaal in de ban van het europees kampioenschap voetbal. En daarom is het ook feest in de energiewereld of tenminste.. Bij Nuon. Om u alvast in stemming te krijgen voor het EK, heeft Nuon vanaf 23 april 2012 tot eind 2012 een uniek aanbod voor u: 50% korting op de leveringskosten van stroom tot eind 2012 én een extra lage actieprijs voor gas.

Hoe eerder u overstapt, hoe langer u profiteert.
Als u nu overstapt, scoort u met de Nuon EK Deal voor de rest van het jaar forse besparing op uw energierekening! Wacht niet te lang met overstappen. Hoe eerder u overstapt, hoe langer u profiteert van de korting. Was u van plan om over te stappen naar Nuon? Dan is dit misschien wel het juiste moment. Start met energieprijzen vergelijken.

Nuon CoolbagNuon EK Coolbag

Wanneer u overstapt naar Nuon ontvangt u tijdelijk de gratis Coolbag cadeau. Met de Coolbag houdt u tijdens het feesten en het supporten van de oranje voetbalspelers uw drankje cool. Let op: Het aantal Coolbags is beperkt, dus OP = OP!

Wat houdt de EK Deal in?

Met de Nuon EK Deal ontvangt u een 1-jarig energiecontract voor stroom en gas. De aanbieding bestaat uit variabele energieprijzen. U ontvangt 50% korting op het leveringstarief voor stroom tot eind 2012. Nuon verrekend de korting bij uw jaarafrekening. Bij het bepalen van uw nieuwe termijnbedrag zal Nuon ook rekening houden met de korting.

Overstappen naar Nuon

Nuon zorgt voor de opzegging van uw huidige energieleverancier zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de administratie. U komt ook niet zonder energie te zitten. Brengt uw huidige leverancier u opzegkosten in rekening? Dan kunt u als welkomstcadeau een korting krijgen die gelijk is aan de opzegkosten.

Meedoen met de Nuon EK Deal

Bekijk alle voorwaarden via de onderstaande aanbieding en vul het overstapformulier in. Nuon regelt daarna uw hele overstap.

Vergelijk de energieprijzen van Nuon met andere energieleveranciers

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken alle energieleveranciers en bijbehorende energieprijzen zodat u precies kunt uitrekenen welke energieleverancier voor u het meest goedkoop is. Hierdoor kunt u forse besparingen behalen waardoor u uw energierekening flink kunt verlagen. Is Nuon de goedkoopste energieleverancier?

Levert Nuon de goedkoopste energie?

Het is mogelijk dat Nuon voor u de goedkoopste energie levert, maar omdat er meer dan 20 energieleveranciers zijn met allerlei interessante energie aanbiedingen is het zeker de moeite waard om die ook even te bekijken alvorens u beslist om over te stappen. Zo maakt u gegarandeerd de beste energie keuze en bespaart u al snel honderden euro’s op uw energiekosten.