Nieuwe vergelijkingssite voor energieprijzen in België

Er is veel onrust in de Belgische energiemarkt. De energieprijzen in België zijn de hoogste in Europa en er wordt van alles gedaan om er voor te zorgen dat de consumenten een lagere energierekening krijgen. Het valt allemaal niet mee. De regering in België had al aangegeven om de energieprijzen te bevriezen per 1 april, maar toch hadden verschillende Belgische energieleveranciers op de valreep energieprijzen toch weten te verhogen met maar liefst 5,5%. Dat is een forse stijging van de energieprijzen die sowieso al heel erg hoog zijn.

Tijd voor actie!

Naar aanleiding van de onrustige energiemarkt in België hebben de makers van Energieprijzen-vergelijken.nl besloten om een Belgische energie vergelijkingssite op te richten die de Belgische consumenten duidelijkheid moet gaan verschaffen bij het vergelijken en kiezen van de goedkoopste energieleveranciers. De makers van Energieprijzen-vergelijken.nl zijn reeds begonnen aan de Belgische versie. Hiermee is het mogelijk om de stroom en gasprijzen in België te vergelijken.

Energieprijzen-vergelijken.be

Dit wordt de link voor het vergelijken van energieprijzen in België: www.energieprijzen-vergelijken.be. Komt u uit Nederland en bent u benieuwd naar hoeveel u kunt besparen met energie vergelijken? Maak dan nu een onafhankelijke en objectieve berekening van alle energieprijzen.