Nederlandse energiemaatschappij Winnaar Energiecollectief Vereniging Eigen Huis!

Het Energiecollectief van Vereniging Eigen Huis is vandaag succesvol afgesloten. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft zowel voor het eenjarig- als voor het driejarig contract het laagste bod gedaan en mag nu alle 100.000 leden die zich voor het energiecollectief hebben ingeschreven een mooie aanbieding doen.

Aanbieding Nederlandse energiemaatschappij Energiecollectief Eigen huis

  • Eenjarig contract: de geboden korting ten opzichte van de actuele marktprijs bedraagt: 24,4 %
  • Driejarig contract: de geboden korting ten opzichte van de actuele marktprijs bedraagt: 11,4 %
  • Ervaringen Nederlandse energie maatschappij

Energiecollectief

Met een energiecollectief kunt u een hoop geld besparen. Echter, geven niet alle energiecollectieven u de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende energieleveranciers. Bij Energiecollectief.nl kan dat gelukkig wel. Daar geniet u van collectief voordeel die u tegelijkertijd kunt vergelijken. Op die manier kunt u een betrouwbare keuze maken zonder dat u een bepaalde energieleverancier wordt voorgeschoteld.

Energieprijzen vergelijken

Vergelijk hieronder de energieprijzen van alle energiemaatschappijen en bepaal voor uzelf welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Op basis van uw persoonlijke gegevens is het mogelijk om tot een hogere besparing te komen dan met het energiecollectief van Vereniging Eigen Huis.

Ervaringen lezen

Wilt u weten of een energieleverancier naast lage energieprijzen ook goede service heeft? Kijk dan op de website EnergieErvaringen.nl (Partner van Energieprijzen-vergelijken.nl). Hierdoor kunt u een betere beslissingen. Prijs is belangrijk, maar ook service is belangrijk.