Hogere energiekosten 2013 door de overheid

De belasting gaat vanaf 1 januari 2013 omhoog en moet u niet meer 19% betalen, maar 21 procent. De afgelopen jaren zijn de energieprijzen bij alle energieleveranciers verhoogd. Een goede manier om de verhoging van de tarieven te omzeilen is het overstappen naar een andere aanbieder.

Echter, met de laatste ontwikkelingen zijn niet de energieleveranciers die de prijs omhoog schroeven.

Het is nu vooral de overheid die ervoor zorgt dat u meer moet gaan betalen voor energie. Ook zal de overheid extra belasting gaan heffen over energie dat is opgewekt met kolen. Met andere woorden, we moeten allemaal gaan betalen.

Hogere belastingen en heffingen voor energie

Waar het dus op neer komt is dat niet de leveringstarieven omhoog gaan en ook niet de kosten van het vastrecht. De verhogingen die de aankomende jaren aan de orde zijn, zijn belastingen en heffingen. Daar kunnen we met zn allen weinig aan doen omdat deze kosten sowieso moeten worden betaald ongeacht bij welke energieleverancier u klant bent. Uiteraard kunt u altijd de energieprijzen vergelijken om te bekijken hoeveel u nog kunt besparen.

Hogere energiekosten 2013 door de overheid
Beoordeel deze pagina

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.