Gratis Playstation 4 bij Energiecontract aanbieding!

De Playstation 4 actie is afgelopen. Bekijk alle andere energie aanbiedingen of start direct met energie vergelijken en vind het voordeligste energiecontract. Met de besparing kunt u inpricipe zelf ook een playstation 4 kopen.

Een gratis Playstation 4 bij een energiecontract ontvangen? Hoe dan? Nou door een energiecontract af te sluiten bij energieleverancier Essent. En aangezien de PS4 heel populair is moet u snel zijn! Deze aanbieding mag u dus beslist niet missen. Dus als u kiest voor een 3 jarig Groene Stroom & Gas Zeker contract dan ontvangt u de Playstation gewoon gratis. Deze immens populaire spelcomputer kost u anders €299 in de winkel.

Playstation 4 cadeau geven of zelf houden?

Of u nu zelf een PS4 fan bent of één van de kinderen het is toch wel een prachtig cadeau. En de stroom die u geleverd wordt is 100% groen! Beter dan grijze stroom te verbruiken. U geniet de komende 3 jaar van de vaste en vooral voordelige tarieven van Essent. Dus u hoeft niet bang te zijn dat uw stroom en gastarieven duurder worden. Dat kan wel maar dan heeft u gewoon teveel stroom of gas verbruikt.

Gamen in de vakantie of neem hem mee

Gezellig in de vakantie gamen op de Playstation of uw favoriete muziek beluisteren op de PS4. De PS4 is makkelijk mee te nemen dankzij het slankere ontwerp. En met de opslagruimte van 500 GB kunt u veel PS4 games opslaan. Maak screenshots tijdens het spelen van een potje Fifa 18 of sla video’s op. Alles kan met deze Playstation 4. Met de DUALSHOCK 4 controller kunt u draadloos gamen dus geen lange draden meer.

Wat is er nog meer mogelijk met de PS4?

Er is voldoende mogelijk met deze spelcomputer want Netflix opstarten via je PS4 scherm kan ook. Of bekijk samen kerstfilms via Videoland. De kans bestaat natuurlijk wel dat er extra veel gegamed wordt. Maar deze spelcomputer is een stuk zuiniger (50%) dan de PS3. Let wel op dat u de PS4 echt uitzet want in standby stand verbruikt deze bijna net zoveel als in de actieve stand. Vergeleken met de PS3 verbruikt de PS4 55W minder aan stroom.

Start met energie vergelijken en bekijk eerst hoeveel u per maand gaat betalen in vergelijking met de tarieven bij dit 3 jarige contract. U heeft dan 3 jaar lang geen prijsstijgingen maar overstappen zonder dat het geld kost is niet mogelijk. Wat is uw voordeel bij dit 3 jarige energiecontract? Een PS4 maar u pakt dan geen jaarlijkse welkomstkorting in euro’s wanneer u elk jaar zou overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Reken alles eerst goed uit en maak dan uw keuze. Want een opzegvergoeding is niet mals minimaal €50 per product en maximaal €125 per product.