Nederlandse energiemaatschappij Goedkoopste energieleverancier?

Nederlandse energiemaatschappijAlle energieleveranciers zijn volgens eigen zeggen de goedkoopste. Maar dat kan natuurlijk niet. Er kan altijd maar 1 energieleverancier de goedkoopste zijn. De meest bekende energieleverancier die de laatste jaren veel bezig is met het roepen dat ze de goedkoopste zijn is wel de Nederlandse energiemaatschappij van Harold Swinkels en Pieter Schoen. Beide miljonairs hebben in 2004 2005 de Nederlandse energiemaatschappij opgericht en zijn al vele malen in het nieuws geweest. Zo kwam het bedrijf onder in het nieuws door hun agressieve telemarketing praktijken en huis aan huis verkopers. Hiervoor heeft het energiebedrijf destijds een forse boete gekregen van een miljoen euro.

Nederlandse energiemaatschappij met Bekende Nederlanders

De Nederlandse energiemaatschappij maakt ook vaak reclame met bekende gezichten zoals Frans Bauer, Natasja Froger en Maurice de Hond. Steeds kregen de bekende Nederlanders veelal minder positieve reacties omdat de energiemaatschappij helemaal niet zo goedkoop was. Behalve een hoge energierekening kregen de klanten ook vaak administratieve rompslomp omdat de overstap niet juist werd verwerkt en werden te hoge energierekening verstuurd. Als met al een boel ellende waar degene die wilde overstappen helemaal niet op zat te wachten.

De Nederlandse energiemaatschappij kwam met nieuwe initiatieven zoals de Zomerkorting en de Vasteklantenkorting. Ook werd er een nieuwe reclame campagne gelanceerd met wederom een bekende Nederlander. Dit keer iemand uit de voetbalwereld. Namelijk Johan Derksen. Johan Derksen is al een tijdje te zien in een reclame voor de Nederlandse Energie Maatschappij, waarin hij mensen attendeert dat de grote energiebedrijven de term ‘slapers’ gebruikt voor mensen die niet overstappen. De slapers zouden volgens Johan Dersen teveel betalen voor hun gas en licht. Oplossing? Overstappen naar de Nederlandse energiemaatschappij.

Energieprijzen vergelijken van de Nederlandse energiemaatschappij

Als onafhankelijke energievergelijkingssite slapen wij sowieso niet. Zeker niet als het gaat om reclamespotjes zoals van de Nederlandse energiemaatschappij. Wij vergelijken liever eerst de energieprijzen voordat we iets doen… Wat blijkt, de Nederlandse energiemaatschappij helemaal niet goedkoop. Sterker nog, de Nederlandse energiemaatschappij (NEM of NLE) is zelfs 1 van de duurste energiemaatschappijen! Wie Johan gelooft en nu overstapt zal op basis van gemiddeld energieverbruik bijna 400 euro per jaar meer moeten betalen.