Geen welkomstkorting maar wel lage prijzen?

Geen korting maar wel lage prijzen. Het komt steeds minder voor. Dat komt doordat heel veel mensen zich laten verleiden door kortingsacties en energieleveranciers spelen daarop in.

Wie wil nou niet 300 euro korting?

De vraag is alleen of u wel echt aan het besparen bent. Die 300 euro korting krijgt u immers pas aan het einde van het jaar uitgekeerd. En natuurlijk zijn de energieprijzen een stuk hoger, waardoor de energierekening gedurende het eerste jaar ook een stuk hoger is. De korting betaalt u dus gewoon zelf.

Wilt u gewoon een lage prijs voor stroom en gas? Kijk dan ook naar de energiepakketten zonder welkomstkorting/welkomstpremie.

Ook al staan de aanbieders zonder korting niet als goedkoopste in de resultaten, ze kunnen wel degelijk goedkoper zijn. Vooral als u niet van plan bent volgend jaar opnieuw over te stappen.

Bekijk ook energiecontracten zonder korting

Als u de vergelijking heeft gemaakt, scroll dan ook even naar beneden naar de energiecontracten zonder korting en vergelijk dan nog eens de werkelijke energiekosten. U zult zien dat het soms goedkoper is om zonder korting over te stappen omdat u direct profiteert van de lage prijzen.

Ga snel naar de vergelijker en bereken de energiekosten van alle energieleveranciers en vergelijk de korting!