Gasverbruik minderen

Gasverbruik minderenOm ervoor te zorgen dat u de kosten van uw gasverbruik binnen de perken houden en dus te minderen doet u er verstandig aan besparende maatregelen te nemen. Om te beginnen om de ramen dicht te houden en de verwarming op peil te houden. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat u minder gas hoeft te verbruiken bij het verwarmen van uw huis.

Houdt uw verwarming vrij

Zorg er ook voor dat de gordijnen niet voor de radiatoren hangen omdat hierdoor veel warmte verloren gaat. Door doordat de gordijnen ervoor hangen kan de warmte niet goed het huis binnenkomen waardoor u meer gas moet verbruiken om het huis op temperatuur te houden.

Stookkosten verlagen

Een andere mogelijkheid om uw stookkosten te verlagen is door uw gasprijzen en stroomprijzen te vergelijken met andere aanbieders. Hierdoor is het mogelijk dat u weet of u kan besparen. Vergelijken werkt vrij eenvoudig. U vermeld uw gasverbruik, uw stroomverbruik en uw postcode. Vervolgens doet de calculator de rest. Hiervoor klikt u simpelweg op de knop ‘Bereken nu’. U ziet gelijk alle aanbieders met de goedkoopste bovenaan.