Europese aanbesteding zonnepanelen voor Nijmegen

Europese aanbesteding zonnepanelen voor Nijmegen

De gemeente Nijmegen is een Europese aanbesteding gestart voor de levering van zonnepanelen en andere soortgelijke producten.

De voornemens van de gemeente zijn onder andere om meer gebouwen te voorzien van zonnepanelen. Het zou gaan om een opdrachtwaarde van circa 300.000 euro. Het project wordt afgerond op 20 maart 2020 en gaat van start op 21 maart 2018.

Europese aanbesteding

De aanbieding is groter, omdat het een raamovereenkomst betreft. Tot dusver heeft de gemeente een aantal gebouwen aangewezen die voorzien gaan worden van de zonnepanelen. Het zou in eerste instantie gaan om drie daken, maar later zouden er nog andere gebouwen en daken volgen.

Tip: wilt u energie via zonnepanelen? U kunt ook zonne-energie aanvragen bij verschillende energiemaatschappijen. Start daarom direct met energie vergelijken en bespaar ook op uw jaarlijkse energiekosten. Door jaarlijks over te stappen van energieleverancier bespaart u veel geld door de aantrekkelijke welkomstbonussen en –kortingen.

Europese aanbesteding zonnepanelen voor Nijmegen
Beoordeel deze pagina

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.