Essent Vast & Zeker Zakelijke energie met €300 cashback

Vast en zeker een cashback van €300 ontvangen? Start dan nu met zakelijk energieprijzen vergelijken. Want Essent biedt u deze cashback als u kiest voor hun drie jarige Vast & Zeker pakket. Essent levert al jaren zakelijke energie aan de zakelijke markt. Als ondernemer wilt u met energie vergelijken ook besparen op uw zakelijke energielasten. Het MKB & ZZP kan net als de particulier flink besparen op de (zakelijke) prijzen.

Het verlagen van de zakelijke energienota met Essent

Wat betaalt u nu aan uw zakelijke energieleverancier? Vindt u uw maandelijkse kosten te hoog? Dan word het tijd hier iets aan te doen. Het aanbod van Essent is misschien hét antwoord op het verlagen van de energienota. U houdt zich toch liever bezig met vergroten van uw zakelijke winst? Dat betekent dat er bespaard moet worden. En besparen kunt u op uw zakelijke energieleverancier. Verlaag de kosten die u maken moet voor uw bedrijf.

Elk jaar zakelijk energie vergelijken kan ook

Naast uw bedrijf krijgt u ook thuis energie en gas geleverd. En de kans is groot dat u voor thuis ook al eens energie vergeleken heeft. Daar wordt u herinnerd om elk jaar over te stappen en dus te kiezen voor een 1 jarig energiecontract. U kunt als ondernemer ook kiezen voor een 1 jarig zakelijk energiecontract. In dat geval is de cashback €75 voor 1 jaar.

Denk om de voorwaarden in een zakelijk energiecontract

Als u uw zakelijke kosten verlaagd dan houdt u ook meer winst over. U doet dit tevens door te bezuinigen op energie en gas. U loopt als ondernemer al snel aan tegen ongunstige voorwaarden in een energiecontract. Dit heeft te maken met de elektriciteitswet, een particulier wordt erdoor beschermd. Maar u als ondernemer niet, bijvoorbeeld bij overstappen. Stap over als uw zakelijke energiecontract bijna afgelopen is. Een particulier betaalt maximaal €250 aan boete bij voortijdig overstappen. Een zakelijke klant kan een boete krijgen dat oploopt in de duizenden euro’s.

Voorkom een erg hoge overstapboete

En houdt uw einddatum ook om een andere reden in de gaten. Want de energieleverancier mag in uw geval het contract stilzwijgend verlengen. Een energieleverancier mag dit niet doen bij een particuliere klant. Een zakelijke energieprijs is altijd hoger dan die voor een particulier. Dit heeft te maken met vraag en aanbod. En bedrijven verbruiken nu eenmaal overdag energie waardoor de prijzen ook hoger zijn.

Zakelijke energie vergelijken voor uw bedrijf

Waar u als zakelijke klant ook op kunt letten is het kale tarief voor energie en gas. Bij zakelijke tarieven worden deze altijd exclusief BTW getoond. Online zakelijk energie vergelijken is beslist niet veel werk. We raden u als ondernemer dan ook aan om de energieprijzen elk jaar te controleren. Als  u jaarlijks energie vergelijkt dan kunt u erg veel besparen. Energieprijzen-vergelijken.nl biedt u inzicht in de huidige zakelijke energieprijzen. Op die manier kunt u gratis en met korting overstappen.