Essent energie RWE

Energieprijzen Essent. Vergelijk de Essent energieprijzen ook eens met andere aanbieders om te weten of Essent één van de goedkoopste energieleveranciers is. De energieprijzen zijn gestegen, ook bij Essent zijn de energieprijzen omhoog gegaan. Vergelijk en bekijk welke energieleveranciers er nog meer zijn naast Essent. Met lagere energieprijzen kunt u al snel honderden euro’s besparen op energie. 1 ding is zeker. Bij Energieprijzen-vergelijken.nl bent u op het juiste adres om de energieprijzen onafhankelijk en objectief met elkaar te vergelijken. Start met energieprijzen vergelijken.

Essent tarieven van energie vergelijken

Hier kunt u tarieven van Essent energie vergelijken met andere energieleveranciers. Hierdoor weet u precies welke energie het goedkoopst is en welke niet. Essent kan voor u andere energieprijzen aanbieden dan bij iemand anders. Dat is namelijk afhankelijk van uw energieverbruik, uw energieleverancier en uw woonplaats.

Vergelijk Essent energieprijzen met andere energieleveranciers

Bij Essent zijn de energieprijzen gestegen, maar ook bij alle energieleveranciers zijn de energieprijzen gestegen. Dit heeft te maken met de olieprijzen. Als de olieprijzen stijgen, dan stijgen ook de energieprijzen. Vergelijk energieprijzen daarom met de onderstaande energievergelijker. Energieprijzen-vergelijken.nl is 100% onafhankelijk en vergelijkt Essent energieprijzen met andere energieleveranciers. U ziet direct welke energieleverancier de goedkoopste is van Nederland.

energieprijzen essent

Informatie over Essent

Essent is een energiebedrijf dat gas, elektriciteit, warmte en energiediensten levert aan consumenten en bedrijven. Nederland en België zijn onze thuismarkten. Een groot deel van de energie die Essent levert, produceren we zelf. In de productie van duurzame energie zijn we de grootste van Nederland. Er werken zo’n 5.500 mensen bij Essent. De energiemaatschappij heeft een jaaromzet van 6.120 miljoen euro (2010).

Het hoofdkantoor van Essent staat in ‘s-Hertogenbosch. Essent is moederbedrijf van energieleverancier Energiedirect.nl. Daarnaast is Essent sinds 30 september 2009 overgenomen door RWE en daardoor 100% onderdeel van RWE, een van Europa’s vijf belangrijkste energiebedrijven. RWE is actief op het gebied van de opwekking, verkoop, transport en levering van elektriciteit en gas.

Adresgegevens Essent
Postbus 1484
5200 BM ‘s-Hertogenbosch

Telefoontijden helpdesk: op werkdagen van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 13.00 uur.
Telefoonnummer Essent: 0900-1466
Telefoonkosten helpdesk: lokaal tarief

Extra gegevens van Essent

  • Meer dan 70.000 werknemers
  • Elektriciteit: ruim 16 miljoen klanten
  • Gas: ongeveer 8 miljoen klanten
  • Omzet 2010: ongeveer 53 miljard euro
  • Essent is moederbedrijf van Energiedirect.nl
  • Essent is zelf dochter van RWE