Energierekening 2012

Op uw energierekening 2012 staat het maandelijkse geldbedrag wat u verschuldigd bent aan uw leverancier voor de gas en de stroom die u verbruikt. Afhankelijk van, energieprijzen en hoeveel stroom en gas u verbruikt zal de energieleverancier de hoogte bepalen van uw energierekening. Met Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u zowel stroomprijzen als gasprijzen vergelijken en gemakkelijk overstappen naar een goedkopere energieleverancier voor uw stroom en gas.

De energierekening noemen we ook wel een voorschotnota. De reden hiervoor is omdat de energierekening wordt bepaald aan de hand van het energieverbruik van het jaar vóór het huidige jaar waarin u energie afneemt. De energierekening 2012 is dus gebasseerd op het energieverbruik van 2011. Start nu met energieprijzen vergelijken om te besparen op uw energierekening.

Energierekening voor stroom

Uw energierekening voor stroom bestaat uit leveringskostentransportkostenmeterhuurheffingskorting en belastingen. Hier geldt dat alleen de leveringskosten niet door de overheid zijn vastgesteld. U kunt dan ook besparen op de leveringskosten van uw energierekening die flink kunnen verschillen per leverancier. Vergelijk alle energieleveranciers, bespaar maximaal en verlaag uw energierekening. Op Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u de stroomprijzen vergelijken van alle energieleveranciers.

Energierekening voor Gas

Uw energierekening voor gas bestaat uit leveringskostentransportkostenmeterhuurheffingskorting en belastingen. Ook op uw gasrekening geldt dat alleen de leveringskosten op uw energierekening zijn niet vastgesteld door de overheid. De leveringskosten zijn dan ook de kosten van uw energierekening die sterk kunnen verschillen per leverancier en waarop u dus kunt besparen door de goede leverancier te kiezen. Op Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u de gasprijzen vergelijken van alle energieleveranciers.

Energierekening 2012 berekenen en vergelijken

Hieronder kunt u eenvoudig berekenen hoeveel uw energierekening 2012 zal bedragen bij een andere energieleverancier. Op Energieprijzen-vergelijken.nl worden alle energieleveranciers onafhankelijk en objectief met elkaar vergeleken zodat u direct ziet hoeveel de jaarlijkse en maandelijks energiekosten zijn. U ziet dus direct hoe hoog de energierekening is zodat u deze gemakkelijk met uw huidige energierekening kunt vergelijken.