Energieprijzen-vergelijken.nl VS Consumentenbond.nl

Om u zo goed mogelijk te voorzien van onafhankelijk en objectief energieadvies hebben we de energievergelijker van de Consumentenbond en de van Energieprijzen-vergelijken.nl onder elkaar gezet. Hierbij hebben we dezelfde verbruiksgegevens en postcode ingevoerd. Hieruit blijkt dat Consumentenbond en onze onafhankelijke energievergelijker verschillende resultaten laten zien én het dus ook heel belangrijk is bij welke energievergelijker u gaat overstappen.

Het verschil is maar liefst €180,- per jaar!

Wanneer u zou overstappen via de Consumentenbond ipv via Energieprijzen-vergelijken.nl dan zou u op basis van hetzelfde energieverbruik bij een overstap naar de goedkoopste energieleverancier maar liefst €180,- per jaar duurder uit zijn. De Consumentenbond werkt samen met Prizewize.nl. U vindt dan ook dezelfde resultaten terug op de website van Prizewize. Daarnaast is het handig om te weten dat Energieprijzen-vergelijken.nl samenwerkt met Easyswitch. In het verleden heeft Energieprijzen-vergelijken.nl ook samen gewerkt met Prizewize. Maar vanwege het hoge gehalte aan afgekeurde aanvragen zijn we daarmee gestopt. Dat is overigens maar goed ook, want anders waren onze bezoekers allemaal een stuk duurder uit.

Andere website die ook samenwerken met Prizewize en dus dezelfde resultaten tonen zijn o.a. Energie-Vergelijken.nl en ANBO.nl.

Top 5 energieleveranciers Energievergelijker van Energieprijzen-vergelijken.nl

energieprijzen-vergelijken-2012

Top 5 energieleveranciers Energievergelijker van Prizewize en Consumentenbond

prizewize - consumentenbond

Maak hieronder een berekening en vergelijk zelf wat voor u het beste is.