Energieprijzen vergelijken. Kassa!

Energieprijzen vergelijken is Kassa!Energieprijzen vergelijken is Kassa! Steeds meer energieleveranciers zijn aan het stunten met steeds lagere energieprijzen. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste energieleveranciers loopt inmiddels op tot meer dan 500 euro per jaar. Met andere woorden, start met vergelijken.

In 3 minuten 500 euro besparen. Dat is pas Kassa!

U kunt met een overstap al snel 500 euro per jaar besparen op uw energierekening. Bent u bereidt om uw oude energieleverancier in te wisselen voor een andere (goedkopere) energieleverancier? Dan kunt u binnen 3 minuten fors besparen.

Energieprijzen vergelijken. Kassa!

Bij een vergelijking op basis van gemiddeld energieverbruik voor gas en stroom bent u ongeveer 140 euro per maand kwijt aan uw energierekening. Dit terwijl u bij een andere (goedkopere) energieleverancier 500 euro minder hoeft te betalen met exact hetzelfde energieverbruik. Energieprijzen vergelijken loont dus de moeite.

Start met energieprijzen vergelijken

Om uw eigen energieleverancier te vergelijken met andere energieleveranciers vermeld u in de onderstaande energieprijzenvergelijker uw postcode, uw energieverbruik en uw energieleverancier. Vervolgens klikt u op ‘Bereken nu’. U ziet dan direct welke energieleverancier de goedkoopste is en hoeveel u per maand en per jaar kan besparen.