Energieprijzen vergelijken 2012

Forse verliezen op de huizenmarkt, bezuinigingen van het kabinet, energieprijzen 2012 omhoog, zorgpremie 2012 omhoog en de beurzen scoren dieptepunten. Kortom er is crisis in de economie. In 2012 moet iedereen gaan inleveren en iedereen houdt minder geld over. Behalve zoveel mogelijk bezuinigen op energie en/of géén geld meer uitgeven doet u er ook zeker verstandig aan om eens te kijken naar de energieprijzen 2012. Vergelijk zelf ook en zie zelf hoeveel u kan besparen.

Vergelijk alle aanbiedingen en energieprijzen van alle energieleveranciers

Op Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u de energieprijzen vergelijken van alle energieleveranciers. Behalve dat u een onafhankelijke vergelijking kunt maken, kunt u via ons veilig overstappen naar een andere energieleverancier. In de meeste gevallen ontvangt u door via ons uw overstap in orde te maken exclusieve aanbiedingen waardoor u goedkoper uit bent dan direct via de energieleverancier.

Stijgende energieprijzen bij Nuon en Essent

Nuon en Essent hebben de energieprijzen 2012 met gemiddeld 6% laten stijgen. Bij een gemiddeld energieverbruik van stroom en gas moet u dan meer dan 30 euro extra betalen, terwijl u niet meer energie verbruikt dan anders.

Wij kunnen u helpen met besparen

Energieprijzen-vergelijken.nl kan u helpen met energieprijzen vergelijken. Alle energieleveranciers geven via onze website veel korting op energie. Met lagere energieprijzen kunt u veel geld overhouden voor andere dingen. Natuurlijk zijn er meerdere energieleveranciers die u een aanbieding willen doen. Sommige energieleveranciers geven kortingen die oplopen tot wel 500 euro, andere leveranciers hebben aanbiedingen met gratis energie.

Energie aanbiedingen 2012

Om alle aanbiedingen te bekijken en daarvan te profiteren raden wij u aan om de energieprijzen te vergelijken met onze energieprijzenvergelijker en een nieuw energiepakket te kiezen die goedkoper is dan u nu hebt. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat de energieprijzen 2012 niet teveel stijgen, sterker nog u kunt zelfs honderden euro’s besparen.

Vergelijk de aanbiedingen van uw huidige energieleverancier met de energieprijzen 2012 van andere energieleveranciers. Er zijn namelijk ook leveranciers die goedkoper kunnen zijn waardoor u flink kunt besparen op uw energienota. Uw besparing kan oplopen tot meer dan 640 euro per jaar. Betaalt u bijvoorbeeld nu nog 150 euro per maand, dan kan het zomaar zijn dat u nog maar 90 of 100 euro betaald voor precies dezelfde stroom en gas, hetzij bij een andere energiemaatschappij.

U kunt energie vergelijken in de vergelijkingstool voor de best mogelijke keuze. Wacht daarom niet langer en start met het vergelijken van de aanbiedingen. Alleen op die manier weet u wie de goedkoopste energieaanbieder is voor 2012.