Vaste energieprijs

Met vaste energieprijzen blijft u gedurende 3 of 5 jaar dezelfde energieprijzen betalen, ongeacht prijswijzigingen. Vaste energieprijzen zorgen voor meer zekerheid, maar dit hoeft niet perce goedkoper te zijn.

Energieprijzen vastzetten

Voordat u begint met energieprijzen vastzetten kunt het beste even uw energierekening en uw jaarafrekening erbij pakken. U kunt dan zien hoeveel u nu betaalt voor energie én hoeveel energie u verbruikt (uw energieverbruik). U hebt deze gegevens nodig zodat wij alle energieleveranciers kunnen tonen met de daarbij behorende (vaste)energieprijzen. Weet u niet hoeveel energie u verbruikt, dan kunt u via de energieprijzenvergelijker ook het aantal personen in uw huishouden selecteren. Start nu met energieprijzen vergelijken en bespaar op uw energierekening.

Standaard zijn de energieprijzen ingesteld op variabel

Bij het vastzetten van de energieprijzen, moet u overstappen op een energiecontract met vaste energieprijzen (Standaard zijn de energieprijzen ingesteld op variabel). Energieprijzen vastzetten kan bij uw eigen energieleverancier, maar ook bij een andere energieleverancier. Start de energieprijzenvergelijker voor een compleet en onafhankelijk overzicht de vaste energiecontracten van alle energieleveranciers. Wij helpen u graag mee met uw energieprijzen vastzetten.