Energieprijzen stijgen

Het nieuws staat er helemaal vol van. De energieprijzen stijgen. Ook dit jaar zijn de energieprijzen weer met 9 procent gestegen ten op zichte van vorig jaar. Toch blijven de meeste mensen stug energie afnemen van de grote en vooral dure energieleverancier. Vaak wordt er dan gezegd.. “Nee hoor, ik stap niet over, ik blijf mooi bij het oude”. Dat is natuurlijk heel loyaal, maar of het verstandig is, dat is een tweede. Met energieprijzen vergelijken weet u het in ieder geval zeker.

Hoge kortingen op energie

Als onafhankelijke energieprijzenvergelijker (Met vele bezoekers) zien we dat energieleveranciers hun energie met veel korting aanbieden. De kortingen lopen op tot meer dan 300 euro per jaar. Dat terwijl dezelfde klant die al ‘jaren’ klant is bij dezelfde energieleverancier nog steeds de volle mep voor energie betaalt. Juist die mensen kunnen fors besparen op energie. Wanneer zij nu kiezen voor een goedkopere energieleverancier is het zelfs mogelijk om meer dan 600 euro per maand te besparen op energie.

U ziet het. U kan veel besparen. Maar daarvoor zult u wel zelf de energieprijzen moeten vergelijken en wel op basis van uw eigen energieverbruik. Pas dan kunt u echt besparen. Wij zorgen zoals gewoonlijk voor de beste aanbiedingen en een kosteloze overstapservice waarmee u zorgeloos kunt overstappen. Maar het overstappen zelf zult u toch echt zelf moeten doen.