Energieprijzen Nuon en Eneco 1 juli 2013 omlaag

energieprijzen vergelijkenEnergieleveranciers Nuon en Eneco hebben aangekondigd hun energieprijzen voor gas en stroom per 1 juli 2013 te gaan verlagen. De lagere energieprijzen zijn mogelijk omdat de energieleveranciers lagere inkoopsprijzen hebben. Door de verlaging zullen de klanten van de grote energiereuzen ook een lagere energierekening gaan krijgen.

Energierekening vanaf 1 juli 2013 met 20 euro omlaag

De rekening voor gas zal merkbaar lager worden. Een gezin met een normaal jaarlijks energieverbruik én variabele energieprijzen zal de gasrekening met ongeveer 20 euro zien verlagen. De verlaging van de stroomprijzen zal niet of nauwelijks merkbaar zijn omdat deze verlaging minimaal is.

Verwachting energieprijzen
Nuon en Eneco zullen naar verwachting niet de enige energieleveranciers zijn die de energieprijzen zullen verlaging. Ook andere energieleveranciers hebben namelijk te maken met lagere energie inkoopsprijzen en zullen dit ook gaan doorberekenen in de energierekening naar hun klanten toe, mits zij destijds hadden gekozen voor variabele energieprijzen.

Energieprijzen vergelijken
De variabele energieprijzen worden elk half jaar per 1 januari en per 1 juli veranderd. Het is daarom raadzaam om uw energieprijzen te vergelijken met de energieprijzen van alle andere energieleveranciers. Energieprijzen-vergelijken.nl is juist om die reden gemaakt. Wij berekenen voor u de energiekosten van alle energieleveranciers zodat u direct weet wat u moet betalen en wat u kunt besparen als u zou gaan overstappen naar een andere energieleverancier. Zo kunt u eenvoudig en zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energieleverancier Tel uit uw winst!