Energieprijzen 2012 vergelijken

Welkom op Energieprijzen-vergelijken.nl. Hier kunt u onafhankelijk de energieprijzen 2012 vergelijken en maximaal besparen op uw energiekosten. Vermeld uw gegevens in onze energieprijzenvergelijker om alle energieleveranciers te vergelijken. U ziet direct welke energieleverancier op basis van uw eigen gegevens het goedkoopst is. Energieprijzen-vergelijken.nl is 100% onafhankelijk en actueel.

100% onafhankelijk energieprijzen vergelijken

Energieprijzen vergelijken en zorgeloos overstappen

  • Wij vergelijken energieprijzen 2012 van alle energieleveranciers 100% onafhankelijk en objectief.
  • Met onze gratis overstapstapservice kunt u veilig overstappen naar de goedkoopste energieleverancier.
  • Wij verzorgen gratis de complete overstap inclusief het opzeggen van de ‘oude’ energieleverancier.

Via Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u online energieprijzen 2012 vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier (op basis van uw eigen energieverbruik). Een besparing op basis van het gemiddelde energieverbuik van stroom en gas kan u al honderden euro’s per jaar besparen. Vergelijk energieprijzen op basis van uw eigen verbruik om te weten hoeveel u kan besparen. Meer informatie over energieprijzen 2012 vergelijken? Lees dan even verder.

Energieprijzen 2012 vergelijken

Energieprijzen 2012 vergelijken: U vult uw postcode in, uw energieverbruik van stroom en gas, of u een enkele of dubbele energiemeter gebruikt en ten slotte uw ‘huidige’ energieleverancier. Nadat u deze gegevens hebt ingevuld klikt u simpelweg op de knop ‘Bereken nu’. U ziet nu een hele waslijst met gegevens. Geen zorgen, het is de vergelijking van de energieprijzen 2012 van alle energieleveranciers gesorteerd van goedkoop naar duur. De goedkoopste energieleverancier op basis van de gegevens die u zojuist hebt ingevuld staat bovenaan.

Voorbeeld: energieprijzen 2012 vergelijken

Stel u woont in Leeuwarden en u wilt de energieprijzen van uw energieleverancier vergelijken met andere energieleveranciers. Op basis van gemiddeld energieverbruik in Friesland is Eneco op dit moment (28 november 2011) de duurste energieleverancier. Bij Eneco bent u 2260 euro per jaar kwijt op basis van gemiddeld energieverbruik en met een energiecontract van 3 jaar met vaste energieprijzen, terwijl u bij Budgetenergie 1700 euro betaalt voor een energiecontract van onbepaalde tijd en vrij opzegbaar voor hetzelfde energieverbruik. Het verschil tussen de duurste en goedkoopste energieleverancier is dus op basis van het hierboven beschreven voorbeeld 560 euro per jaar.

Vergelijk energieprijzen 2012 op basis van uw eigen energieverbruik

Let wel op: Op basis van uw eigen energieverbruik kunnen andere resultaten worden weergegeven dan hierboven is vermeld. De energieprijzen 2012 zijn bij elke energieleverancier verschillend. Daarnaast hanteren energie leveranciers per regio andere energieprijzen. Vergelijk energieprijzen 2012 daarom met Energieprijzen-vergelijken.nl en bespaar op uw energie rekening.

Energieprijzen 2012 vergelijken

Om de energieprijzen 2012 voor u te berekenen en te vergelijken vragen wij u vriendelijk om uw postcode in te toetsen samen met uw energieverbruik, soort energiemeter en uw huidige energie leverancier. Vervolgens klikt u op de vergelijk knop. U ziet direct welke energieleveranciers er zijn en welke daarvan de goedkoopste is van 2012. Energieprijzen-vergelijken.nl vergelijkt alle energie leveranciers met de daarbij behorende energieprijzen.