Energieprijzen 2012 Greenchoice Kortingsgarantie Tarief

Op zoek naar de Greenchoice energieprijzen 2012? Op deze pagina vindt u meer informatie over het Greenchoice Kortingsgarantie-tarief (het meest gekozen product van Greenchoice). Tevens is het mogelijk om de Greenchoice energieprijzen te vergelijken met andere energieleveranciers. Hierdoor weet u gelijk welke energieleverancier de goedkoopste is. Energieprijzen-vergelijken.nl is onafhankelijk en objectief. Start met energie vergelijken of lees de rest van deze pagina voor meer informatie.

Het Kortingsgarantie-tarief is het meest gekozen contract.

  • Het kortingsgarantie-tarief biedt u een blijvende korting van 0,25 eurocent per kWh en m³ gas ten opzichte van de variabele tarieven van grijze energie van uw regioleverancier.
  • Stroom is groen en uitsluitend opgewekt door wind, water, zon en biomassa. Ook het gas is groen en 100% gecompenseerd door bosbescherming of energiecompensatie.
  • Greenchoice hanteert standaard voor alle particuliere aansluitingen het leveranciersmodel. Alle kosten voor energie zijn overzichtelijk in één maandelijks bedrag inbegrepen. U ontvangt geen aparte factuur meer van uw netbeheerder.
  • Greenchoice biedt u de beste klantenservice binnen de energiebranche. Wij zijn meerdere malen als beste beoordeeld in onderzoeken van o.a.
    de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Stroomtarieven

Greenchoice
Hoogtarief € per kWh € per kWh
Laagtarief € per kWh € per kWh
Enkeltarief € per kWh € per kWh
Vastrecht € per maand € per maand

Tarieven incl. % BTW en energiebelasting. Heffingskorting € per jaar.

Gastarieven

Greenchoice
Gas € per m3 € per m3
Vastrecht € per maand € per maand

Tarieven incl. % BTW en inclusief regiotoeslag.

Blijvend voordeel

De tarieven bij Greenchoice zijn blijvend 0,25 eurocent per kWh stroom en m³ gas lager dan de tarieven van grijze energie van uw regioleverancier (Nuon, Essent, Eneco etc.). Wanneer de tarieven voor grijze energie dalen, dan dalen de tarieven van Greenchoice mee.

Voorwaarden

Transparantie is belangrijk voor Greenchoice. Hieronder zijn voor u de belangrijkste voorwaarden verzameld voor dit contract. Als u nog meer wilt weten kunt u ook de volledige algemene voorwaarden hieronder bekijken:

Totale energiekosten

Naast de kosten voor uw verbruik bij Greenchoice, zijn er ook transportkosten en milieubelasting. Voor een gemiddeld gezin in de regio Utrecht/Rotterdam ziet de kostenverdeling voor stroom en gas er als volgt uit:

verdeling energieprijzen energiekosten diagram

Netwerkkosten zoals transport en meterhuur zijn bepaald door uw netwerkbeheerder, de milieubelasting en BTW zijn gerelateerd aan uw verbruik. U kunt hierop besparen door eenvoudigweg minder te verbruiken!