Nederlandse energie maatschappij

Nederlandse energie maatschappijOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van De Nederlandse energie maatschappij (NLE). De Nederlandse energie maatschappij is een relatief jonge energieleverancier. De energiemaatschappij werd al snel bekend door veel reclame te maken op tv, internet en radio. De energieprijzen van de Nederlandse energie maatschappij werken net even anders dan de meeste energieleveranciers.

Bij de Nederlandse energie maatschappij betaalt u de inkoopstarieven voor energie. Dit is dezelfde energieprijs als waarvoor de Nederlandse energiemaatschappij zelf haar stroom en gas inkoopt. Daar overheen moet u vastrechtkosten betalen net als bij elke andere energieleverancier. Echter, de vastrechtkosten bij de Nederlandse energie maatschappij zijn wel een stuk hoger. Als u een laag energieverbruik heeft en u bent op zoek naar de goedkoopste energieleverancier, dan kunt u wellicht beter voor een andere energiemaatschappij kiezen.

Om de energieprijzen van de Nederlandse energie maatschappij te vergelijken start met energie vergelijken. U ziet dan op basis van uw eigene energieverbruik welke energiemaatschappij voor u het meest voordelig is. Uiteraard nemen we alle energiekosten mee in de berekening dus ook alle vastrechtkosten.

Adresgegevens Nederlandse Energie Maatschappij

Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

 • info@nlenergie.nl
 • www.nlenergie.nl

Telefoontijden: op werkdagen van 09.00 – 17.00 uur
Telefoonnummer: 088-7307307
Telefoonkosten: Lokaal tarief

2 gedachten over “Nederlandse energie maatschappij”

 1. Ik ben vandaag benaderd door een energie-verkoper van deze maatschappij. Op zich klonk het allemaal best aantrekkelijk. Zij er meer mensen met ervaring met nle??

  Met vriendelijke groeten,

  William Scheffer te Rotterdam

  Beantwoorden
 2. Tot nu toe geen problemen gehad. Ik heb op internet veel negatieve ervaringen gelezen over de nederlandse energie maatschappij. Toch heb ik wel voor nle gekozen omdat de meeste ervaringen oude zijn en de nieuwe ervaringen beter. Ik ben nu bijna een jaar klant en ik denk dat ik ga verlengen. Tenzij een andere energieleverancier ineens veel goedkoper is, maar dat verschil is niet zo groot. Dus weer een jaartje erbij voor nle.

  Beantwoorden

Plaats een reactie