Greenchoice

GreenchoiceOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Greenchoice. Greenchoice is de enige 100% groene energieleverancier van Nederland. Greenchoice werd in 2003 opgericht door John Apeldoorn en Rob van Rees. Greenchoice heeft als doel om 100% groene energie te leveren aan heel Nederland tegen voordelige energieprijzen. Om dit te bereiken investeert Greenchoice in duurzame energievoorzieningen om zodoende zelf hun eigen energie op te wekken en daardoor nog goedkoper energie te kunnen leveren.

Greenchoice kortingsgarantie

De energieprijzen van Greenchoice werken vrij simpel. Dit heeft te maken met het unieke kortingsgarantie tarief. Wanneer u kiest voor dit pakket, dan bent u altijd 0,0025 euro (kwart euro cent) goedkoper uit, dan bij de traditionele energiemaatschappij in uw regio. Dit betekend dat wanneer de energieprijzen stijgen, dan u als klant bij Greenchoice ook meer moet gaan betalen, maar dat u nog steeds een kwart euro cent goedkoper uit bent. Wanneer de energieprijzen dalen, dan geniet u nog steeds van hetzelfde voordeel. Het komt er dus op neer, dan als de energieprijzen stijgen of dalen, dat u altijd goedkoper uit bent.

Adresgegevens Greenchoice
Pieter de Hoochweg 111
3024 BG ROTTERDAM

  • www.greenchoice.nl

Telefoontijden: Op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur. Op zaterdagen van 10.00 – 12.00 uur.
Telefoonnummer: 010-4782326
Telefoonkosten: Lokaal tarief

1 gedachte over “Greenchoice”

  1. Greenchoice is goed betaalbaar, komt integer over, heeft in ruim 7 jaar tijd nog nooit een administratieve fout bij mij gemaakt, investeert daadwerkelijk in een duurzame maatschappij, geeft zelf het goede voorbeeld qua duurzaamheid,  kan zijn groei als bedrijf prima aan, overdrijft niet en levert op alle gebieden evenveel of meer kwaliteit als de grijze tegenhangers, die hun werk vooral lijken te doen om er alleen zelf beter van te worden. 

    Beantwoorden

Plaats een reactie