Essent

EssentOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Essent. Essent is de grootste energieleverancier van Nederland. In 2009 is Essent overgenomen door het Duitse RWE. Hierdoor is Essent niet meer een Nederland energiebedrijf maar een Duits energiebedrijf. Essent heeft ongeveer 3.800 mensen in dienst en heeft een jaaromzet van 5,8 miljard euro (2011).

Bent u klant bij Essent energie? Plaats uw Essent ervaringen op EnergieErvaringen.nl. Op die manier kunt u andere mensen helpen om een betere beslissing te nemen aangaande het kiezen van een nieuwe energieleverancier.

Energieprijzen van Essent vergelijken

De Essent energieprijzen kunnen voor u voordelig zijn, maar gezien de ontwikkelingen van de energieprijzen bij andere energieleveranciers is het zeker de moeite waard om de energieprijzen te vergelijken. Om de energieprijzen van Essent bekijken en vergelijken gebruikt u de energievergelijker op onze voorpagina. Vergelijk daar de Essent energieprijzen met de energieprijzen van alle andere energieleveranciers. U weet binnen enkele minuten welke energieleverancier voor u het meest voordelig is.

Adresgegevens Essent

Postbus 1484
5200 BM ‘s-Hertogenbosch

 • info@essent.nl
 • www.essent.nl

Telefoontijden: op werkdagen van 08.00 – 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 13.00 uur.
Telefoonnummer: 0900-1466
Telefoonkosten: lokaal tarief

3 gedachten over “Essent”

 1. Ik heb de energieprijzen van Nuon (Mijn energieleverancier) met de prijzen van Essent hier op de website vergeleken. Ik kan 156 euro per jaar besparen. Maar mijn contract duurt nog tot 2014, betaalt essent ook de boete die ik eventueel bij Nuon moet betalen? Anders heeft het volgens mij geen zin om over te stappen.

  Beantwoorden
 2. Er zijn zoveel energieleveranciers dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Website zoals deze geven mij weer wat vertrouwen in de vrije energiemarkt. Complimenten voor de beheerders van Energieprijzen-vergelijken.nl.

  Ik ben zojuist overgestapt vanaf Nuon naar Essent. Volgens mij is Essent een degelijk bedrijf met veel kennis en een vriendelijke klantenservice (Geen computerstem).

  Over een maand zal ik laten weten hoe de overstap is verlopen. Bedankt voor de korting ook :).

  Groeten,

  Klaas uit Amsterdam.

  Beantwoorden

Plaats een reactie