Eon energie

eonOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Eon energie. E.ON verkoopt in Nederland en België gas, elektriciteit, warmte en energiediensten. Bij de energieleverancier streven ze naar efficiëntere en schonere energievoorziening. Dat doen ze door betrouwbare diensten en producten tegen eerlijke energieprijzen te leveren. De energieprijzen van Eon ziet u vaak terug in de top 5 goedkoopste energieprijzen.

Aktief in Nederland en België

In de Nederlandse en Belgische energiemarkt is Eon een relatief nieuwe en kleine speler. Met zo’n 550 medewerkers in de opwekkingscentrales en 380 medewerkers in Sales en de Regional Unit Benelux kan Eon zich optimaal op hun klanten en hun omgeving richten.

Adresgegevens E.ON

Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

  • info@eon.nl
  • www.eon.nl

Telefoontijden helpdesk: op werkdagen van 08.00 – 17.30 uur
Telefoonnummer helpdesk: 0900-0601
Telefoonkosten helpdesk: € 0,10 per minuut

Eon energie
4.8 (48%) 5 votes

Een reactie plaatsen

zestien + twintig =

Over Energieprijzen-vergelijken.nl

Energieprijzen-vergelijken.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite. Wij vergelijken energieprijzen van energieleveranciers zoals Nuon, Essent, Eneco, Greenchoice en Oxxio. In onze energieprijzen vergelijker kunt u meer dan 30 verschillende energie contracten en ook bijbehorende energieprijzen voor stroom en gas vergelijken. Onze prijsvergelijking is 100% onafhankelijk, objectief en betrouwbaar.