Energiedirect

energiedirect.nlOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Energiedirect.nl. Energiedirect.nl is de grootste online energieleverancier van Nederland en 4e energieleverancier van Nederland. Energiedirect.nl levert energie aan meer dan 600.000 huishoudens en is 100% dochteronderneming van Nederlands grootste energieleverancier Essent.

Goedkoopste energieprijzen

Energiedirect.nl behoort tot niet alleen tot de grootste energieleveranciers, maar ook tot de goedkoopste. Energiedirect heeft vaak de laagste energieprijzen van alle aanbieders waardoor het mogelijk is om fors te kunnen besparen. Ook geeft de energieleverancier vaak extra korting en de opzegboete bij de oude energieleverancier wordt altijd vergoedt. Hierdoor kunt u direct en kosteloos overstappen en daarmee veel geld besparen.

Adresgegevens Energiedirect.nl

Postbus 266
5680 AG Best

Telefoontijden: op werkdagen van 09.00-17.00 uur
Telefoonnummer: 0900-3347328
Telefoonkosten: € 0,10 p/min

2 gedachten over “Energiedirect”

  1. Zeer tevreden! Ik was klant bij de Nederlandse energiemaatschappij, maar dit bedrijf beviel mij totaal niet. Vanaf het eerste begin ging het al mis. Ik werd onder valse voorwenselen ingeschreven door een deur verkoper die mij vertelde dat ze de goedkoopste waren, maar dat bleek een leugen! Ook was mijn naam verkeerd gespeld. Ik tekende voor 3 jaar en kreeg een energierekening die 90 euro per maand! duurder was dan bij Essent.

    Uiteindelijk ben ik door energie-direct heel goed geholpen en hebben ze het contract bij nle voor mij afgekocht. Ik ben dus zonder boete overgestapt en alles werd geregeld. Aanrader dus.

    Beantwoorden

Plaats een reactie