Delta

DeltaOp deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Delta energie. Delta is opgericht in 1991 en is meer dan alleen een energieleverancier. Delta biedt naast de levering van elektriciteit en gas ook watering, waterzuivering, de levering van radio en tv, afvalverwerking, levering van Internet via de kabel en digitale telefonie.

DELTA levert energie, infra- en milieudiensten én digitale services, zoals internet, telefonie en radio en tv-signalen. In thuisbasis Zeeland neemt een groot deel van de huishoudens producten en diensten af van the multi-utility company. Op de zakelijke markt is DELTA actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals.

Klanttevredenheid

DELTA klanten beoordeelden de dienstverlening met een rapportcijfer 8,2.

Adresgegevens Delta

Postbus 5048
4330 KA Middelburg

 • info@delta.nl
 • www.delta.nl

Telefoontijden helpdesk: maandag-vrijdag 08.00 uur-20.00 uur, zat. tot 13.00 uur.
Telefoonnummer helpdesk: 0800-5150
Telefoonkosten helpdesk: n.v.t.

3 gedachten over “Delta”

 1. Geachte directie van Delta energie.
  Indien u aan innovatie wilt doen, kijk dan rondom u heen in uw mooie provicie. Rondom stromend water, dag en nacht, alle dagen van het jaar. gratis.!!! U moet dan alleen getijdecentrales aanleggen, b.v.meer dan 50 schuiven in de Oosterscheldedam, waar in generators gebouwd kunnen worden. Een paar honderd kilometer kustlijn waar kribben gebouwd kunnen worden inplaats van dure zandmotors die iedere twee jaar terug komen voor kustbescherming. Op de punten van de kribben generators bouwen in plaats van windmolens, die de horizon vervuilen en niet altijd werken. Nieuwe kerncentrale? niet meer nodig.U kunt aankloppen bij Rijk en Europa voor de kosten en zet Delta op de wereldkaart voor het meest milieuvriendelijke opwekking van energie. succes!!! hoogachtend,
  L. Hoekman.

  Beantwoorden
  • U kunt gewoon naar de hoofdpagina gaan en daar uw verbruiksgegevens vermelden. Klik vervolgens op bereken nu. Pas daarna de filteropties toe (1,2,3,4,5, jaar) en u ziet direct de energiekosten van alle energieleveranciers gesorteerd op prijs. Door te klikken op het bedrag of het logo van de desbetreffende leverancier ziet u de tarieven per kwh stroom en per m³ gas.

   Beantwoorden

Plaats een reactie