Atoomstroom

Op deze website kunt u de energieprijzen vergelijken van Atoomstroom. De Atoomstroom energieprijzen zijn voordelig omdat dit energiebedrijf energie opwekt middels kerncentrales. Energie uit kerncentrales noemen we kernenergie. Het is een energiesoort die Co2 vrij die goedkoop is.

Kernenergie komt vrij bij de splitsing van atoomkernen. Hierdoor wordt warmte geproduceerd die kan worden omgezet in elektriciteit. Het belangrijkste nadeel van kernenergie is het langdurig radioactieve restafval. Omdat een groot deel hiervan weer kan worden hergebruikt of tot onschadelijke producten vervalt, blijft ongeveer 0.5 gram per gezin per jaar over dat langdurig moet worden opgeslagen.

Atoomstroom levert 100% kernenergie

Atoomstroom is de enige leverancier van 100% kernenergie. Atoomstroom is dus niet een typisch groen energiebedrijf. Aan de andere kant zijn de energieprijzen van Atoomstroom wel goedkoop waardoor ze veelal tot de top 5 goedkoopste energieleveranciers behoren.

Adresgegevens Atoomstroom

Vijzelstraat 20-1
1017HK Amsterdam

  • info@atoomstroom.nl
  • www.atoomstroom.nl

Telefoontijden helpdesk: Ma-do: 09.00-18.00 uur. Vrij: 09.00-17.00
Telefoonnummer helpdesk: 020-7307458
Telefoonkosten helpdesk: lokaal tarief

2 gedachten over “Atoomstroom”

  1. Goedkope kernenergie zal je bedoelen? Er zijn goedkopere en duurzamere energieleveranciers dan Atoomstroom. Dus waarom zou je kiezen voor kernenergie als je kunt kiezen voor goedkopere groene energie? Of ben je misschien werkzaam bij Atoomstroom. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er veel mensen klant willen worden bij een leverancier die moedwillig geld wil verdienen aan het vervuilen van de maatschappij.

    Groetjes Mona uit Scharnegoutum

    Beantwoorden

Plaats een reactie