Energiedirect winnaar energiecollectief Consumentenbond

Energiedirect (100% dochter van Essent) heeft het energiecollectief gewonnen dat onlangs door de Consumentenbond werd gestart onder hun 480.000 leden. Het Energiecollectief waaraan tachtigduizend leden hebben deelgenomen is daarmee net als vorig jaar een groot succes. De gemiddelde besparing onder de leden is 323 euro per jaar inclusief 100 euro korting.

Inschrijven energiecollectief consumentenbond

U kunt zich ook inschrijven bij het energiecollectief van de consumentenbond via Consumentenbond.nl. Houdt u er wel rekening mee dat het energiecollectief van de Consumentenbond tijdelijk is en dus niet doorlopend is. U kunt zich alleen voor een bepaalde periode inschrijven voor het energiecollectief.

U kunt ook kijken op Energiecollectief.nl. Energiecollectief.nl is het onafhankelijke online energiecollectief van Nederland. Het verschil tussen het energiecollectief van de Consumentenbond en Energiecollectief.nl is dat Energiecollectief.nl een doorlopend energiecollectief is en daarom altijd open is.

Energiecollectief Consumentenbond vs Energiecollectief.nl

Energiecollectief.nl werkt met alle energieleveranciers. U kunt daar net als op Energieprijzen-vergelijken.nl direct overstappen met de beste aanbiedingen. Bezoekers op de website van Energiecollectief.nl kunnen bij iedere energieleverancier korting krijgen. Hoe meer mensen via Energiecollectief overstappen naar een andere energieleverancier, hoe meer korting de bezoekers zullen ontvangen.

Welk energiecollectief is de beste

Er zijn in Nederland verschillende energiecollectieven. Het verschil tussen de meeste collectieve energie inkoop organisaties is dat ze samenwerken met slechts één energieleverancier. U kunt daarom beter kiezen voor een onafhankelijk energiecollectief welke doorlopend korting biedt bij alle energieleveranciers. Dat is mogelijk via Energiecollectief.nl.

Wat opvallend is, is dat energiedirect.nl (100% dochter van Essent) via Energiecollectief.nl een hogere korting geeft van bijna 400 euro per jaar ipv de 323 euro die de leden van het energiecollectief van de Consumentenbond krijgen. Wilt u dus nog meer besparen op energie, kies dan voor het ónafhankelijke energiecollectief en ga naar Energiecollectief.nlFacebook.