Zakelijk energie vergelijken

Als u een eigen bedrijf heeft, betaalt u met waarschijnlijk een groot gedeelte van uw omzet de vaste lasten. Hoe hoger uw vaste lasten zijn, hoe lager de winst uiteindelijk uitvalt. Als u de zakelijke kosten zoveel mogelijk wilt drukken, is zakelijk energie vergelijken erg verstandig. Op die manier kunt u veel geld besparen. Zowel zzp’ers, het MKB of grootbedrijven kunnen zakelijk energie vergelijken. Met behulp van de onderstaande vergelijkingstool vergelijkt u gemakkelijk en snel.

Hoeveel verbruikt u met uw bedrijf?

Afhankelijk van het stroom- en gasverbruik valt u in een bepaald ‘energiesegment’. Verbruikt u tot 100.000 kwH stroom en tot maximaal 170.000 m3 gas? Dan kunt u direct een nieuwe energieleverancier uitzoeken in de vergelijkingstool. Verbruikt u meer? Dan kunt u uw gegevens invullen en een offerte op maat aanvragen.

Waarom zakelijk energie vergelijken?

Zakelijk energie vergelijken kan ontzettend veel voordeel opleveren. Overstappen lijkt misschien een ingewikkeld en wellicht ook wel tijdrovend proces, maar in principe kunt u binnen slechts enkele minuten de overstap maken naar een nieuwe energieleverancier. Hiervoor hoeft u alleen maar gebruik te maken van onze handige vergelijkingstool. Zo kunt u gemakkelijk zakelijk energie vergelijken en daarmee ook flink besparen op de vaste lasten van uw bedrijf.

Duurzame stroom

Bedrijven kunnen ook kiezen voor duurzame stroom. De duurzame variant kan een onderdeel zijn van uw bedrijfsstrategie. Veel consumenten vinden het tegenwoordig belangrijk dat bedrijven gericht actief inzetten voor een duurzaam Nederland. Groene stroom uit Nederland is daarvoor een goede oplossing. De duurzame variant is vaak iets duurder, maar levert wellicht uiteindelijk ook weer meer op. Immers kunt u vermelden in uw bedrijfsuitingen dat uw bedrijf duurzaam is. Daarnaast draagt u ook gewoonweg een steentje bij aan een beter milieu in Nederland.

Looptijd van het contract

Zowel in de particuliere als de zakelijke markt kunt u kiezen voor een bepaalde looptijd. Het is altijd raadzaam om te kiezen voor een eenjarig contract. Zo kunt u na een jaar weer overstappen naar een nieuwe energieleverancier. Ook binnen de zakelijke markt kunt u jaarlijks weer profiteren van nieuwe kortingen en aanbiedingen.

Vertrouwd bij een bepaalde aanbieder?

Als u zakelijk energie vergelijken gaat, kunt u ook heel bewust kiezen voor een bepaalde aanbieder. Als een energiebedrijf bijvoorbeeld dezelfde visie heeft als uw bedrijf, kan het voor u vertrouwd voelen om bij die bepaalde energiemaatschappij te gaan. Gelukkig kunt u gemakkelijk filteren tussen de verschillende aanbieders. Op die manier kiest u het bedrijf die u het meest prettigst vindt. Dat hoeft natuurlijk niet: u kunt ook geen aanbieder selecteren. Dan staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

100% onafhankelijk vergelijken

Met behulp van de handige vergelijkingstool kunt u 100% onafhankelijk vergelijken. De prijzen worden iedere dag bijgewerkt door een derde partij. Dat betekent dat wij geen invloed hebben op de prijzen, waardoor de prijzen ook 100% transparant zijn. Alle energieleveranciers vindt u op deze manier onder een dak én u vindt het tevens nergens goedkoper.

zakelijk energie vergelijken

Goedkoopste energieleverancier zakelijk

Als u zakelijk energie vergelijken gaat, staat de goedkoopst energieleverancier zakelijk altijd bovenaan in de vergelijkingstool. U hoeft dus zelf verder niet meer te filteren op prijs in de rekentool. Zodoende heeft u altijd de voordeligste optie direct in zicht. U kunt overstappen door te klikken op de groene knop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van onze partner en kunt u binnen slechts enkele minuten overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij.

Overstapservice

De verschillende energiemaatschappijen werken met een overstapservice. Dat wil zeggen dat u zelf helemaal niets meer hoeft te doen. U kunt juist gemakkelijk en snel overstappen middels deze service. De totale overstap duurt circa zes weken: twee weken bedenktijd en vier weken opzegtermijn. Binnen deze periode wordt de overstap dus ook geregeld. De overstap verloopt middels de overstapservice erg soepel. Als uw oude contract afloopt, gaat uw nieuwe contract in. Op die manier komt u ook nooit zonder gas en stroom te zitten. Met de overstapservice kunt u dus zorgeloos overstappen! Start daarom vandaag nog met zakelijk energie vergelijken en profiteer ook van de voordelen.

Wettelijke bedenktermijn

Bedenkt u zich toch nog binnen 14 kalenderdagen? Dan kunt u het contract nog kosteloos opzeggen. Dat is de wettelijke bedenktermijn, waar iedere energiemaatschappij zich aan moet houden. Indien u ervoor kiest om de dienst te annuleren, is het raadzaam om telefonisch contact op te nemen met de energiemaatschappij in kwestie. Laat hen voor de zekerheid een schriftelijke bevestiging toesturen naar uw bedrijfsadres. Dan heeft u altijd ‘bewijs’ dat u het nieuwe contract heeft opgezegd.

Hulp nodig?

Wilt u graag zakelijk energie vergelijken, maar heeft u toch enige hulp nodig met onze vergelijkingstool? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier op onze contactpagina. We helpen u natuurlijk graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.