Vergelijk Gas

Vergelijk gas samen met energieprijzen-vergelijken.nl. Wij helpen u de voordeligste gasprijzen te vinden. Waarom? Omdat gas nogal prijzig is in vergelijking met een paar jaar terug. De ene heffing na de andere is verhoogd en dan met name de energiebelasting. Toch hoeft de verhoging van de gasprijzen niet een nadeel te zijn. Want er kan nog volop vergeleken worden. Wij registreren alle huidige gasprijzen.

Een gas berekening maken

Deze zetten we uiteen in een gas vergelijking. Dan mag u zelf kiezen welke gasleverancier u het meest aanspreekt. Of beter gezegd welke gasprijzen u aanspreken. Sommige consumenten worden huiverig van de huidige energie en gasprijzen. Dit hoeft helemaal niet, er valt nog genoeg te besparen. Slim energie vergelijken is een tip. Dus elk jaar overstappen en dus kiezen voor een kort energiecontract. Dan zit u nergens te lang aan vast.

Direct gas besparen leidt tot een lagere nota

En als er dan iets verandert op de energiemarkt dan kunt u zo weer opstappen. En bespaar gas direct. Zodra u weer moet douchen, verkort deze douchebeurt. Want douchen betekent gas verbruiken. Gas verbruiken doen we ook als de kachel aan staat. We hebben in Nederland niet te maken met Siberische temperaturen. Dus twintig graden volstaat prima. Wist u wel dat elke graad extra u minimaal €80 per jaar kost?

Leer u zelf besparen aan

Dat hoeft dus helemaal niet. Onze winters zijn vrij mild vergeleken met landen in het Scandinavische gebied. En het is een kwestie van gewenning. Door heel zuinig met gas om te springen kunt u een paar honderd euro besparen. Zodra u begint met bezuinigen dan wordt dat ook een gewenning. En deze gewenning is alleen maar beter voor de portemonnee. Stap daarnaast elk jaar over, en er wordt nog meer bezuinigd.

Het is altijd fijn dat we na een overstap het voorschotbedrag lager zien worden. Dat spoort ons juist aan om te bezuinigen en te vergelijken of niet? Bekijk wat u nu neertelt voor uw gasprijzen. Leg deze kosten naast de kosten in de vergelijking. Maak er een rekensom van, dus trek de bedragen van elkaar af. Het totaal wat daaruit komt is wat u teveel betaalt.

Vergelijk gas en stap over

Vergelijk gas daarom elk jaar. U profiteert direct van de goedkoopste gasprijzen. Vlak voordat uw energiecontract verloopt kunt u weer opnieuw vergelijken. Dat doen we meestal in de tiende of elfde maand. Zo weten we zeker dat de overstap goed verloopt.