Switchen energie

Switchen is een ander woord voor overstappen naar een andere energieleverancier. U mag switchen van energieleverancier wanneer u maar wilt. U betaalt geen kosten voor het switchen energie. U kiest een energiebedrijf dat het beste aan uw wensen voldoet.

Switchen van energie leverancier

Als u overweegt om naar een andere energieleverancier te switchen dan kunt u hier alle energieleveranciers vergelijken. Voor switchen energie leverancier hoeft u alleen maar via Energieprijzen-vergelijken.nl een nieuw contract aan te vragen van een nieuwe leverancier. Uw nieuwe leverancier verzorgt samen met Energieprijzen-vergelijken.nl het gehele proces voor switchen energie. Tijdens het switchen energie blijft u gewoon stroom en gas ontvangen zoals u gewend bent.

Naadloos switchen van energie leverancier

Bij switchen van energieleverancier, zal het oude contract met uw oude leverancier naadloos aansluiten op uw nieuwe contract van uw nieuwe leverancier. U komt dus nooit zonder stroom te zitten en u heeft ook nooit 2 verschillende contracten tegelijkertijd tijdens het switchen van energie.

Switchen energie is ongekend populair

Switchen van energieleveranciers is momenteel ongekend populair. Sinds de privatisering en liberalisering van de energiemarkt 2004, kunnen mensen zelf bepalen met welke energieleveranciers ze in zee gaan. Toch is het percentage mensen dat reeds is geswitcht nog laag.

80% kan besparen met switchen van energieleverancier

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 80% van de Nederlanders nog met een oud en duur contract bij hun oude leverancier zit. Juist deze mensen kunnen honderden euro’s per jaar besparen door te switchen van energieleverancier.