Snel en simpel overstappen van energieleverancier

Met de gratis overstapservice op Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u eenvoudig overstappen. Wanneer u via Energieprijzen-vergelijken.nl uw aanvraag doet zorgen wij ervoor dat uw aanvraag veilig en direct wordt doorgestuurd naar de nieuwe energieleverancier. Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over uw oude energiecontract. Wij verzorgen ook de opzegging van uw oude energiecontract. Op die manier kunt u direct besparen zonder omkijken.

Overstappen energie is geen gedoe maar simpel

Veel mensen denken dat het overstappen naar een andere energieleverancier een enorm gedoe is. Het tegendeel is waar. Het verschil tussen de goedkoopste en duurste energieaanbieders ligt gemiddeld rond de 600 euro per jaar. Omdat u met Energieprijzen-vergelijken.nl geniet van extra korting is het overstappen via deze website des te aantrekkelijker. Bent u eerder ingegaan op een aanbieding van een energieleverancier, dan is het raadzaam om na te gaan of u een contract hebt gesloten waarbij u een boete zou moeten betalen.

Overstappen, omdat u fors kan besparen op uw energierekening!

Overstappen is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Steeds meer mensen zien in dat zij snel en eenvoudig honderden euro’s kunnen besparen op hun energierekening. De gemiddelde kostenbesparing loopt op tot 750 euro per jaar. Start met energieprijzen vergelijken.

Liberalisering energiemarkt geeft vrijheid

Sinds het vrijgeven van de energiemarkt hebben wij de vrije keuze gekregen om te kunnen overstappen. Dat was daarvoor (2004) nog ondenkbaar. We betaalden trouw iedere maand wat ons opgedragen werd. De energieleverancier gaf ons hoe hoog het voorschotbedrag was en dat was dat. Er over nadenken of het ook anders kon kwam niet bij ons op en het kon ook niet. Nu gelukkig wel en bent u niet meer verplicht om jaar in jaar uit bij dezelfde energieleverancier te blijven.