Grootzakelijk

Als grootzakelijke afnemer kunt u net als particulieren uw energiekosten vergelijken. U kunt bij de meeste energiebedrijven terecht voor uw grootzakelijke energie en gas. Als grootzakelijke klant betaalt u andere en hogere tarieven voor energie en gas. Wist u dat door de energiekosten te vergelijken u op jaarbasis tot €1000 besparen kunt?

Besparen op uw zakelijke vaste lasten

U als ondernemer heeft elke maand te maken met verschillende onkosten. Daarvan zijn de energiekosten ook een grote onkostenpost. Vraagt u zich af hoe u het beste besparen kunt op uw energiekosten? Dan kunt u het beste gaan beginnen met grootzakelijk energie vergelijken. Geen enkel bedrijf is hetzelfde en de energiekosten verschillen weer per energiebedrijf.

Zelf zakelijke energie aanbiedingen zoeken

Dankzij deze verschillen zult u uw energie en gasprijzen aanzienlijk kunnen verlagen. U kunt een energieadviseur in de arm nemen die langs komt om een offerte op te maken. Maar het makkelijkste is om dit zelf te doen. Waarom? U heeft dan het energie vergelijken zelf in de hand. En u bespaart op de kosten voor de energieadviseur.

Energierekening volgens netbeheerdersmodel

Op Energieprijzen-vergelijken.nl geven wij u de mogelijkheid zakelijke energie en gas te vergelijken. Als uw capaciteit van uw aansluitingen groter zijn dan 3 x80 Ampère en groter dan 40 kubieke meter per uur? Dan is grootzakelijk vergelijken voor u de oplossing. Een energieleverancier in dit geval alleen de leveringsprijzen in rekening brengen. De netbeheerder stuurt u weer een factuur voor de kosten van het netbeheer.