Grootverbruiker elektriciteit

Er zijn twee onderscheidingen in verbruikers van elektriciteit. Dat is een kleinverbruiker elektriciteit en een grootverbruiker elektriciteit. U wordt behandeld als een grootverbruiker elektriciteit als uw aansluiting groter is dan 3 x 80 Ampère. U wordt dan ook niet beschermd door de Elektriciteitswet 1998. Over het algemeen is een grootverbruiker elektriciteit dan ook een bedrijf die veel meer elektriciteit afneemt dan een particuliere verbruiker.

Bent u grootverbruiker?

Bekijk uw aansluiting om te zien of u als grootverbruiker elektriciteit wordt aangeduid. Als dit zo is dan zult u elke maand op uw werkelijke verbruik worden afgerekend. Een kleinverbruiker daarentegen betaalt een voorschot en daar wordt achteraf pas het werkelijke verbruik afgerekend. U kunt wel weer onderhandelen over de levering van uw elektriciteit. De prijzen voor grootverbruikers liggen dan ook hoger dan voor kleinverbruikers.

Zakelijk energie vergelijken

Heeft u als grootverbruiker elektriciteit al eens de energieprijzen vergeleken? U kunt daarmee zo’n 1000 euro per jaar besparen op uw zakelijke energiekosten. Online de zakelijke energieprijzen vergelijken is gemakkelijk en u weet als bedrijf meteen waar u aan toe bent. U wilt vast besparen op uw zakelijke energiekosten waardoor u uw omzet verhogen kunt. U kunt uit alle zakelijke energiecontracten de goedkoopste kiezen. Overstappen is gemakkelijk en wordt voor u gedaan.

De goedkoopste zakelijke energiedeals

Pak uw zakelijke energierekening er eens bij. Bekijk uw zakelijke verbruik en start met zakelijk energie vergelijken. Energieprijzen-vergelijken.nl laat u de scherpste tarieven voor elektriciteit zien. Heeft u de allergoedkoopste zakelijke energie gevonden? Stap dan direct gratis over en bespaar op uw zakelijke kosten.