Goedkoopste Stroom

Wie is de goedkoopste stroom aanbieder van Nederland? Sommige energieleveranciers hebben hun stroom tarieven verhoogd, terwijl anderen de stroom prijzen juist hebben verlaagd. In de voorgaande jaren hebben de meeste stroomleveranciers hun stroomtarieven flink verlaagd om zo de goedkoopste stroom en gas aan te kunnen bieden. Wilt u de goedkoopste stroom 2017? Dat kan via  Energieprijzen-vergelijken.nl.

Goedkoopste stroom aanbieder

Grote stroom aanbieders zoals Nuon, Essent en Eneco concurreren met kleinere prijsvechters zoals Energie:Direct, Budget energie, Greenchoice, en  om de goedkoopste stroom en gas aan te kunnen bieden. Bespaar op uw energierekening, vergelijk de stroom tarieven van alle leveranciers op  Energieprijzen-vergelijken.nl en kies de goedkoopste stroom leverancier. U kunt er zeker van zijn dat u altijd de goedkoopste stroom leverancier vindt via Energieprijzen-vergelijken.nl.

Hoe hoog is uw huidige stroomverbruik?

De goedkoopste stroom kan verschillen per energieleverancier en ook de hoogte van uw verbruik speelt hier een belangrijke factor. Pak eerst maar eens uw eindafrekening erbij en bekijk hoe hoog uw stroomverbruik was. Met deze gegevens die bijvoorbeeld op 3500 kilowattuur per jaar liggen kunt u een energievergelijking maken. Misschien betaalt u wel veel te veel voor uw stroom en daarom is het maken van een vergelijking ook zo belangrijk. U ziet dan direct hoeveel geld u minder gaat betalen per maand. Wanneer u dit op jaarbasis uit zou rekenen dan komt dit voordeel toch al uit op zo’n €300 tot €600 per jaar.

Start direct met stroom besparen en houdt geld over in december

Waar u naast een energievergelijking ook goed aan zou kunnen doen is het besparen op uw stroomverbruik. Zo zult u gegarandeerd goedkoper uit zijn omdat u nu eenmaal moet betalen voor uw verbruik. Door daar bedachtzamer mee om te gaan zult u zien dat uw voorschotnota een stuk lager zal uitvallen. Misschien denkt u daar niet zo over na, maar bekijk maar eens hoeveel stekkers u in het stopcontact laat zitten. Wist u wel dat dit ongemerkt stroom verbruikt? Die stekker van uw telefoonoplader of de stekker van de vaatwasser. Begin daar maar eens mee en u voorkomt meteen sluipverbruik. Het zijn gewoontes en daar heeft de mens veel van maar haal na elke wasbeurt of droogbeurt de stekker eruit. Telefoon opgeladen? Ook die stekker hoeft niet altijd in het stopcontact te zitten. Hetzelfde geldt voor uw tv heel handig hoor die standby knop. Maar uiteindelijk resulteren die opgenoemde zaken in een te hoge eindafrekening.