Goedkoopste energiemaatschappij 2019

Met Energieprijzen-vergelijken.nl kunt u direct de goedkoopste energiemaatschappij 2019 zoeken. Heeft u genoeg van die dure energiekosten? Start dan bij met energieprijzen vergelijken. In 2019 kunt u weer uit meer 40 aanbieders kiezen. Volop energiedeals met korting of cadeau. Een welkomstpremie vindt vaak gretig aftrek onder consumenten. Zij verlagen op die wijze hun voorschotnota. En in deze dure tijden is dat ook nodig.

Kiezen uit meer dan 40 aanbieders in energie

Vroeger was het niet zo dat u kon zoeken naar meerdere energiedeals. Jaar in jaar uit betaalden we trouw de energienota aan één en dezelfde energiemaatschappij. Vanaf 2004 kwam daar verandering in en ging de complete energiemarkt op de schop. Nieuwe energiemaatschappijen mochten toetreden tot de energiemarkt waardoor de concurrentie bevorderd werd. Daarvan kunnen wij enorm profiteren, maar dan moeten we wel regelmatig energie vergelijken. Alleen dan vind u de goedkoopste energiemaatschappij 2019.

Wie is de goedkoopste energiemaatschappij?

Vaak krijgen we vragen over welke energiemaatschappij dan de goedkoopste is. Maar dit hangt samen met uw postcodegebied en verbruik. Iemand uit Limburg kan Delta Energie als goedkoopste energiemaatschappij hebben terwijl iemand uit Flevoland Essent als goedkoopste energiemaatschappij heeft. Een energievergelijking op maat is dus nodig. Het is niet moeilijk om aan uw verbruik te komen. Raadpleeg daarvoor uw jaarafrekening. Neem die gegevens precies zo over in de energievergelijker. Dan zult u nauwkeurig uw nieuwe voorschotbedrag uit kunnen rekenen.

Stap nooit over op basis van een schatting!

Een schatting maken kan uiteraard maar stap niet op basis daarvan over. Want u wilt niet achteraf met een te hoge jaarafrekening eindigen. Dan moet er geld bijgelegd worden en daar wordt niemand vrolijk van. Nee stap over met de gegevens die u heeft. En probeer ernaast zo goed mogelijk te besparen op uw verbruik. Het is een kwestie van gewoontes doorbreken. Dus niet onnodig de tv aan laten staan of de wasmachine voor korte en kleine wasjes gebruiken. Zo wordt er veel stroom bespaard. Stap snel onder de douche en stap er ook weer binnen vijf minuten onder vandaan. Geef de thermostaat een slinger en zet het direct een graad lager. Houdt die temperatuur continue aan. U zult zien dat uw algehele verbruik lager wordt. Met als klap op de vuurpijl een lagere jaarafrekening.

Bespaar vooral een paar honderd euro per jaar want besparen is leuk

Besparen in onze ogen is leuk. Vooral als het gaat om een paar honderd euro per jaar. Met bezuinigen dus minder verbruiken kunt u al snel €200 per jaar besparen. En met overstappen kunt u ook gerust dat bedrag of zelfs meer besparen. Dat staat gelijk aan het bedrag van wat een nieuwe wasmachine kost. Of een vaatwasser of een korte vakantie. Het doel heiligt de middelen. Dus uw doel zou besparen moeten zijn op allerlei mogelijke manieren. Dit kunt u vandaag nog doen. Volhouden is ook niet zo moeilijk we spreken hier namelijk niet over het lopen van een marathon.