Gasprijzen

Prijzen van gas zijn gekoppeld aan de olieprijzen. Wanneer de olieprijzen stijgen, dan stijgen ook de gasprijzen. Omdat er in Nederland meerdere gasbedrijven zijn met verschillende prijzen doet u er verstandig aan om alle prijzen te vergelijken. Hierdoor kunt u zien hoe hoog de gasprijs is en hoeveel u kan besparen als u zou overstappen naar een gasleverancier met een lagere gasprijs.

Hoeveel u kunt besparen is sterk afhankelijk van uw gasverbruik en de regio waar u woonachtig bent. De energierekening bestaat namelijk voor 70% uit gaskosten. Nederland kent 10 verschillende regio’s. Per regio is de gasprijs per leverancier verschillend. Dit heeft te maken met de transportkosten voor gas. Woont u dichtbij slochteren (Groningen) waar het gas in Nederland vandaag komt, dan zijn de gas-prijzen lager dan wanneer u bijvoorbeeld woont in Limburg. Hoe verder u woont vanaf Slochteren hoe hoger de gasprijs.

Gasprijzen vergelijken en uw voordeel berekenen

Energieprijzen-vergelijken.nl vergelijkt de gasprijzen van alle aanbieders en laat u zien hoeveel u kan besparen. Maak een vergelijking en vind de laagste gasprijs van Nederland.


Prijzen van gas vergelijken

Alle leveranciers hebben op 1 januari en 1 juli hun gasprijzen in 2010 flink verlaagd vanwege de dalende olieprijs. De gasrekening voor consumenten met variabele contracten is fors omlaag gegaan. Tijd om over te stappen dus! Wanneer u nu over stapt, bespaart u honderden euro’s en bent u dus gegarandeerd veel goedkoper uit dankzij lagere gasprijzen. Vergelijk de gasprijs van de verschillende energieleveranciers. Start hier met energieprijzen vergelijken op Energieprijzen-vergelijken.nl en stap direct over!