Gaskosten per maand berekenen

Wilt u weten of u kunt besparen op uw gaskosten? Het kan online met gaskosten vergelijken. Hier kunt u de maandelijkse gaskosten berekenen van alle gasleveranciers en eenvoudig online overstappen. Daarbij regelen wij voor u de complete overstap zodat u zelf niets hoeft te doen. Wij bieden u de laagste gaskostprijs met de beste aanbiedingen van alle gasleveranciers. Dus wacht niet langer en bespaar maximaal op uw kosten voor gas met energieprijzen vergelijken.

Besparen met een energievergelijking

Op deze kosten valt dus goed te besparen. Als u maar in een vergelijking het juiste verbruik opgeeft. Zo kunt u exact berekenen wat uw nieuwe voorschotbedrag zal zijn. Weet u uw verbruik in gas? Bekijk de eindafrekening daarop vindt u het antwoord. De gaskosten worden aangegeven achter de kubieke meters (m3). Deze kosten liggen tussen de €600 en €1000 per jaar. Dit hangt van het verbruik af. Hoe groter uw gezin des te meer u betaalt voor uw gaskosten.

De kale gasprijs in 2017

De kale gasprijs ligt in 2017 op €0,63 cent per m3. En de kale energieprijs ligt op €0,20. Zoals u ziet is de gasprijs hoger dan de energieprijs. Meer dan de helft zelfs. Denk daar dan aan wanneer u uw verwarming hoger zet. Elke radiator die aanstaat in huis kost u gas. U kunt desgewenst een aantal radiatoren dichtdraaien. Want u hoeft niet persé het hele huis te verwarmen. We bedoelen daarmee dat u enkel de ruimten verwarmd waar u verblijft. Dat scheelt u weer in de gaskosten.

Halveer dat verbruik

Ook voor die heerlijke warme douche betaalt u gaskosten. Halveer de tijd dat u en uw gezinsleden douchen. Daarmee halveert u automatisch de kosten voor gas. U kunt dus vele kubieke meters gas besparen als u korter doucht. Datzelfde geldt voor het gebruik van de verwarming. Op jaarbasis zult u honderden euro’s kunnen besparen. Die besparing kunt u verdubbelen door ook elk jaar te wisselen van energieleverancier.