Gas Water Licht

Gas water licht kosten berekenen en vergelijken van alle leveranciers? U bent op de juiste website beland om alle Nederlandse leveranciers van gas en licht te vergelijken en direct fors te besparen! Hoeveel u besparen kunt hangt samen met het gas en licht verbruik. Wanneer u deze invoert tezamen met uw postcode dan tonen wij u de goedkoopste aanbieder.

Besparen op Gas Water Licht kunt u doen met een aantal tips. Als u de tips naleeft dan verlaagt u automatisch uw eindafrekening.

De beste tips om eenvoudig te besparen op Gas Water en Licht

  •  Licht uit doen in ruimtes waar u niet bent.
  •  Niet met de ramen open de verwarming opstoken.
  •  Geen droger nemen.
  •  Proberen zo veel mogelijk volle machines was te laten lopen.
  •  ‘S avonds de gordijnen dichtdoen als het koud is.
  •  Planten buiten water geven met een gieter ipv met een tuinslang.
  •  Een waterbesparende douchekop te gebruiken.
  •  Goed isoleren van uw huis (dubbel glas, tochtstrips bij deuren/kieren/brievenbus).
  •  Bereken de kosten van alle aanbieders van gas water licht en stap over.
  •  Blijf vergelijken, ook als u al bent overgestapt.

Gas Water Licht dé primaire behoeften

Gas Water en Licht zijn onontbeerlijk in ons huishouden zij behoren daarom ook tot onze primaire behoeften. We betalen daar elke maand een bedrag voor aan de energieleverancier. Voor water betalen wij elk kwartaal aan het waterbedrijf. Met water kunnen we niet kiezen voor een andere leverancier maar wel met gas en licht. Gelukkig kunnen we daar op besparen en flink ook. Door alle prijzen voor gas en licht onder de loep te nemen vinden we uiteindelijk altijd de goedkoopste leverancier.

Bezuinigen is toch echt het toverwoord

Bezuinig ook op gas water en licht. Want ook dit is een manier om de kosten te drukken. Minder gas en licht verbruiken kan op allerlei manieren. Minder gas verbruiken hoe doen we dat? We gebruiken de verwarming om de woning te verwarmen. Hier is gas voor nodig. Dus let eens op de standaard temperatuur. Kan deze omlaag? Wist u dat door de thermostaat op 20 graden te zetten dat het warm genoeg wordt in huis? En een graad lager levert al €80 aan besparing op. Dus stel u had de thermostaat op 22 graden staan, dan bespaart u dus al €160 per jaar. En dat zonder over te stappen hè?

Zuinig verlichten

En hoe zit het met uw verlichting? Heeft u veel lampen aan wanneer het donker wordt? Overweeg eens spaarlampen of ledlampen en zet sowieso minder lampen aan. U zult zien dat uw verbruik van licht uw energierekening ook goedkoper maakt. En zo zijn er nog veel meer punten waarop u kunt besparen. Immers we verbruiken voor zoveel dingen stroom in huis. Leer u zelf aan om ook stekkers uit de muur te halen. Dus klaar met tv kijken? Hup de stekker eruit. Klaar met de telefoon opladen? Ook deze stekker eruit. Een standby killer in dit geval is behulpzaam. Hierin kunt u meerdere stekkers kwijt. En door op de uit knop te drukken zijn alle aangesloten apparaten direct van de stroom af. Zo hoeft u niet voor sluipverbruik te betalen.

Als u dus weet te besparen zoals we hierboven hebben besproken. Dan kunt u daarmee al zo’n €250 per jaar besparen. En als u aansluitend ook opnieuw start met gas water licht vergelijken dan is de besparing alleen maar hoger. Dus dat levert meer financieel voordeel op.

Stap gewoon ieder jaar weer over

Primaire behoeften of niet we hoeven niet klakkeloos hetzelfde bedrag te betalen aan de energieleverancier. Dat wil zeggen: Kunt u goedkoper? Laat dat dan vooral niet na en stap over. U kunt geld besparen met gas en licht vergelijken waardoor u meer financiële armslag heeft. Stel u betaalt nu €150 per maand dan zou het goed kunnen dat u ineens €130 per maand gaat betalen. Dit is wel afhankelijk van wat u precies verbruikt. Daarom is het vergelijken van de energieprijzen ook zo belangrijk.