Energie Particulier

Sinds 2004 kunt u als particulier zelf bepalen met welke energie leverancier u in zee gaat. U heeft dus als particulier veel keuze vrijheid. Of u nu particulier of zakelijk energie nodig hebt, u kunt op Energieprijzen vergelijken.nl alle leveranciers vergelijken en direct de leverancier kiezen die het beste bij u als particulier of zakelijke afnemer past. Vergelijk energie particulier of zakelijk de energie tarieven van alle energieleveranciers om honderden euro’s per jaar te besparen.

Energie voor bedrijven en particulieren

Veel leveranciers richten zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Energieprijzen-vergelijken.nl streeft er naar om de transparantie op de energiemarkt voor zowel u als particulier als de zakelijke afnemer te vergroten. Particuliere verbruikers zijn consumenten met een energie aansluiting die maximaal 3 x 80 Ampère is. En de meeste huishoudens hebben deze aansluiting op hun adres, toch niet zeker ervan?. Vraag het uw netbeheerder die kan u precies vertellen hoe groot de aansluiting is.

Houdt geld over door over te stappen

U wordt dus als particulier aangeduid wanneer u bovengenoemde energie aansluiting heeft. U kunt dus alle energieprijzen en gasprijzen van de energieleveranciers vergelijken. Voor zakelijke klanten gelden er weer andere prijzen omdat zij te maken hebben met een andere aansluiting en zij verbruiken dus meestal meer dan de particulier. zakelijke klanten worden ook weer onderverdeeld in Klein zakelijk en MKB of Grootzakelijke klant. U als particulier kunt dus energie vergelijken en daarmee veel geld uitsparen met de juiste energie aanbieding. Daarvoor hebben wij wel uw postcode en adresgegevens en uw verbruik nodig. Zo kunnen wij op maat een energievergelijking realiseren.

Bezuinigen op de energiekosten

In deze economie is niets fijner dan geld te kunnen overhouden. We bezuinigen al veel door minder energie te verbruiken, en te besparen op andere vaste lasten die veel geld kosten. Vergelijkt u alle financiële lasten dan kunt u op jaarbasis zelfs zo’n €2000 besparen. Daarbij zitten dus ook de energiekosten en daarmee bezuinigd u al zo’n €350 op een heel jaar dat u voor energie en gas betaalt. Zoals u de bedragen dus ziet valt er heel te winnen met energie vergelijken en besparen. Vergelijk nu energie particulier op Energieprijzen-vergelijken.nl en bespaar honderden euro’s.