Energie Keuze

Energie keuze maken? Klik op “Energieprijzen vergelijken” om alle leveranciers te vergelijken en uw energie keuze te maken! En omdat er zoveel energie keuzes zijn hebben wij het voor u vergemakkelijkt anders wordt energie vergelijken wel heel ingewikkeld. Er worden verschillende energieprijzen aangeboden die op prijs worden gesorteerd. De goedkoopste tonen wij altijd als eerste zodat u direct ziet hoeveel de besparing is. De energieleveranciers op plek 2 tot en met 5 zijn de goedkoopste op dit moment.

Waar moet u op letten bij uw energie keuze wanneer u gaat overstappen?

Let vooral op de leveringsprijzen van de energie aanbiedingen de top 5 dus de eerste 5 energieleveranciers zijn het goedkoopste. Ook kunt u bij de energie keuze letten op de soort energie. Betreft het duurzame energie in de vorm van windenergie, zonne-energie of biomassa? Een energieleverancier geeft in de aanbieding aan dat het bijvoorbeeld om Hollandse windstroom gaat of gerecyclede energie zoals biomassa. U kunt bijvoorbeeld zelf de energiebron kiezen waaruit de duurzame energie geleverd word. U hoeft niet per aanbieding de aparte kosten te vergelijken dat hebben wij al voor u gedaan. Kijk in het informatie overzicht hoe de kosten zijn opgebouwd.

Wat wilt u van een energieleverancier?

U zoekt uit tijdens een prijsvergelijking van de energieleveranciers welke aanbieding het beste bij u past. Energie vergelijken gebeurd dan ook bewust want we willen minder betalen voor onze energie. Elke energieleverancier heeft een bijbehorende actie of actie’s waarbij er korting wordt geboden. Geeft u niets aan tijdens het vergelijken maar vult u alleen uw gegevens in? Dan is het aanbod erg groot, door een verzameling te maken van bijvoorbeeld groene energie aanbiedingen. Dan ziet u dus enkel de goedkoopste aanbiedingen in groene energie.

Een aanbieding ontvangen? vergelijk deze met de huidige energieprijzen

Zoek ook naar ervaringen die anderen plaatsen over energieleveranciers dat geeft ook weer een beter beeld. Wilt u misschien alleen maar de goedkoopste vergelijken en maakt de soort energie u niet uit? Dat is ook mogelijk u kunt zelfs zoeken naar energieleveranciers die windenergie leveren vanaf Nederlandse windmolens. Alle andere keuzes worden dan uitgesloten. Dus hoe minder u filtert des te meer keuzes u heeft. Misschien heeft u de keuze voor een collectieve aanbieding vanuit een Energiecollectief, dan wilt u wel zeker weten of deze ook echt de goedkoopste is. Vergelijk de prijzen van deze aanbieding in onze energievergelijker en u ziet direct hoe voordelig deze is.

Zoek energie ervaringen voordat u overstapt

Het is aan u om te beoordelen of een bepaalde energieleverancier aan uw wensen kan voldoen. Ten eerste is dat natuurlijk de goedkoopste prijs, maar de ervaring over hun dienstverlening leert u pas nadat u een contract bent aangegaan. Een energieleverancier is nooit per definitie echt slecht, met andere woorden ze kunnen niet zomaar een klant benadelen. De ACM houdt toezicht op energieleveranciers en als ze het echt bont maken dan treedt de autoriteit hard op. Wel kan het zo zijn dat u een aantal slechte reviews heeft gelezen over een bepaalde energieleverancier. U kunt daarop besluiten om toch niet te kiezen voor hun en het staat u vrij om dat te doen.