Energie Gas

Energie (gas en stroom) vergelijken en direct overstappen naar een andere gas – en of elektriciteit leverancier? Dat doet u op Energieprijzen vergelijken.nl, de overstapservice van Nederland. Hier kunt u snel, eenvoudig en 100% onafhankelijk alle leveranciers van energie (gas en elektriciteit) vergelijken. Energie leveranciers hanteren verschillende tarieven voor gas en elektriciteit. Het leveren van energie is een belangrijke taak van een energieleverancier.

Energieadvies Gas

Advisering op het gebied van energiebesparing en veiligheid zijn twee andere belangrijke taken. Veel energie leveranciers leveren gas, elektriciteit, warmte en energie gerelateerde producten en diensten voor particuliere en zakelijke klanten. Energieprijzen-vergelijken.nl vergelijkt voor u alle producten en prijzen van alle energieleveranciers. Bovendien kunt u direct overstappen naar de gas en stroomleverancier van uw keuze!

Twee leveranciers voor energie en gas

U kunt desgewenst ook enkel kiezen voor het product stroom en daarmee overstappen. U mag dus twee verschillende leveranciers hebben. Zelfs drie vanaf 2018 als u thuis een elektrische laadpaal heeft. Het is wel een beetje onhandig om verschillende leveranciers op één adres te hebben. Maar er zijn consumenten die daar toch voor kiezen en dat mag. Het scheelt niet super veel in prijs maar als u toch besluit te kiezen voor een leverancier met enkel gas of energie dan kunt u de vergelijker daarop aanpassen. U vult dan bij energieverbruik 0 in als u alleen gas aanbiedingen zoekt. Andersom geldt uiteraard hetzelfde dan vult u bij gasverbruik 0 in.

Energie gas aanbiedingen vergelijken

Energie gas aanbiedingen gevonden? Dat is mooi want u ziet nu welke leverancier u de goedkoopste deal doet. Het kan gaan om contracten met verschillende looptijden. Dus het beste geeft u van tevoren ook nog even aan dat u kiest voor een 1 jarig contract. Klik op meer informatie zodat u kunt lezen wat de aanbieding precies inhoudt. Besloten om over te stappen? Dan klikt u op aanvragen en de vergelijker loodst u naar de pagina van de energieleverancier. Daarop vult u uw aanvullende gegevens in en klik dan op aanvraag afronden. U ontvangt binnen enkele minuten een contractbevestiging. Voordat de aanvraag afgerond wordt zult u ook een melding zien dat u 14 dagen de tijd heeft om te annuleren.

Bedenkt u zich? Zeg binnen 14 dagen op

De bedenktijd zal ingaan vanaf het moment dat u op aanvraag afronden klikt. Dus geef tijdig aan dat u toch besloten heeft om het contract te annuleren. Dit kan telefonisch en schriftelijk u ontvangt dan een opzegbevestiging vanuit de nieuwe energieleverancier. U moet ook weten dat een energieleverancier niet altijd automatisch het voorschotbedrag zal overnemen. Zij controleren eerst u werkelijke verbruik en als dat hetzelfde is als u heeft ingevoerd dan betaald u het voorgeschreven bedrag. Blijkt het lager of hoger te zijn? Dan ook wordt het voorschotbedrag daarop aangepast.