Energie Besparen

Energie besparen is het onderwerp van deze tijd. Iedereen kan en zou eigenlijk verplicht energie moeten besparen. Energie besparen kan op vele verschillende manieren. Om een inzicht te krijgen hoe u voor uw huishouden energie kunt besparen, zijn er vele sites te vinden die u tips geven in energie besparen. Lees hier meer bespaartips. Start hieronder met energieprijzen vergelijken zodat u weet welke energieleveranciers het goedkoopste zijn. De gemiddelde besparing is meer dan 650 euro!

Tips energie besparen

Wij geven u voorts ook een aantal tips waarmee u veel energie kunt besparen in uw huishouden. Met energie besparen bespaart u automatisch CO2. Want elke kilowattuur die verbruikt wordt veroorzaakt CO2. Gas verbruiken draagt ook bij aan de CO2 uitstoot en dat is eigenlijk niet wat we willen. Want CO2 tast onze atmosfeer in waardoor onze levensomstandigheden er uiteindelijk op achteruit gaan. Hoe we dat compenseren is door over te stappen op groene energie. Of we planten heel veel bomen waardoor er minder CO2 vrijkomt. We kunnen de bus of de trein pakken in plaats van de auto. Onze auto’s stootten ook veel CO2 uit namelijk. We kunnen bewuster gaan eten dat is goed voor onze gezondheid maar ook voor ons milieu. Elke verpakking melk of van welke etenswaar dan ook zorgt voor een CO2 uitstoot. Denk eens na over het productieproces van onze kleding en andere spullen die wij gebruiken. Daarbij komt ook CO2 vrij.

Energieverbruik verlagen

In ons huishouden kunnen we direct oorzaken aanpakken die ons energieverbruik verhogen. We kunnen met onze gezinsleden afspreken dat we minder lang douchen. Dat zorgt voor minder gasverbruik en we kunnen onze thermostaat verlagen waardoor er ook gas bespaard wordt. Iedereen in huis is in het bezit van een telefoon en die laders laten we vaak in het stopcontact zitten. Trek die eens eruit want als we de lader niet nodig hebben dan hoeven we ook niet onnodig energie te verbruiken. Televisie’s die thuis aan staan kunnen helemaal uit gezet worden. Want s’nachts wanneer wij lekker liggen te slapen gaat het energieverbruik ongemerkt door omdat de stekker er nog in zit. Zoals u nu leest gaat er veel energie verloren net als gas. En dat kost ons uiteindelijk ons milieu en thuis kost het ons extra aan energiekosten.

Extra besparen op de energiekosten met overstappen

Door thuis te besparen op energie en gas kunnen we onze energiekosten per jaar verlagen met zeg eens €100 tot €200 per jaar. Dat is toch veel geld? Daarvan kunt u veel leuke dingen kopen. Het is een weekendje weg waard of een maand lang boodschappen. En wat te denken van het opnieuw vergelijken van de energiekosten? Daarmee verlaagt u nog eens uw voorschotbedrag. Op jaarbasis ook weer een bedrag van circa €250 dat u bespaart. Tellen we de voordelen van het besparen op het energieverbruik en besparen op de energieleverancier bij elkaar op? Dan besparen we dus op jaarbasis €650.

Bespaar nu energie en stap over naar de goedkoopste energieleverancier met de voordeligste prijzen op Energieprijzen-vergelijken.nl. U wilt toch ook graag geld overhouden en leuke dingen kunnen doen?